reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze podwójne wózki

Tego też ogladałam sklep nazywa się babyexpress
Tobie Yen będzie łątwiej bo możesz przymierzyć :) ja brałam w ciemno

reklama
ja mam dorjana i prowadzi sie jednym palcem.wiem ze dzieci mam male ale waga ich wcale nie mala a znosze wozek sama wiec do przezycia. Po sniegu no to kiepsko ale to chyba kazdy wozek sie kiepsko prowadzi w takich warunkach.

on ma bardzo duzo pozytywnych opinii ale niestety nie wiem czy jest wywrotny bo nie mialam z nim do czynienia
ale x-lander tez ma mniej wiecej tak rozmieszczone przednie kola

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Narazie podróżowaliśmy tylko po mieszkaniu, i to na pusto więc to co mogę powidzieć to tylko prób na sucho.
Skrętny jest naprawdę w małym pokoju wokół własnej osi nie było problemu, a co do wagi same gondole czy foteliki nie są ciężkie natomiast stelaż trudno powiedzieć ale czego wymagać od pojazdu dla dwójki.Za to wizualnie i wykonanie jest super baliśmy sie co dostaniemy bo kupowaliśmy przez Bobo Wózki i w sumie taka randka w ciemno ale super naprawde każdy szczegół jest dopracowany jesteśmy bardzo zadowoleni.
Dostaliśmy torbe, dwa kuferki do fotelików i folię przeciwdeszczową, foteliki mają okrycia więc nic nie musimy dokupować.

Jeśli chcesz to mogę kilka zdjęć dodać.

Duo-Mama ja też mam Dorjana i jestem bardzo zadowolona... tak jak Jedynka pisała prowadzi się leciutko że aż w szoku byłam.

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Proszę bardzo oto zdjęcia!!

P200111_11.360001.JPGP200111_12.000001.JPGP200111_11.120001.JPGP200111_11.340002.JPG

reklama
Może ma ktoras z was (albo znajomych) do sprzedania peg perego duette. bardzo chetnie odkupie

Do góry