Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To bardzo milo ze w Everbaby poszli po rozum do glowy i obnizyli ceny..... To sie chwali Na poczatku ich dzialalnosci bylo drozej niz w UK...zreszta jak ja kupowalam Phila polski sklep jeszcze nie dzialal...
Ostatnio jak oglądałam stronkę evera.... to oczy mi w słup stanęły na widok cen..............masakra była Ja swojego kupiłam w UK i był jakies 200 zł tańszy od zestawu w promocji ja mam wersję sport......... MYslę sobie ze gdyby płacili mi za reklamę to mialabym niezłą sumkę w portfelu hehheeh:-)
Dzięki izoldzia też tak pomyślałam i rozglądałam się na ebay'u ale po ostatnich złych doświadczeniach z niesłownością sprzedającego, boję się wpłacić komuś taką kwotę. Ostatni zakup przepadł i nie odzyskałam kasy widziałam sporo ofert na wyspach ale nie będąc na miejscu niesposób kupić z ręki do ręki. Inaczej ebay'owi już nie zaufam.
gumima faktycznie to przykre co cie spotkało ja tez szukałam na ebay uk z kumpela ktora tam mieszka ale jak porównałysmy ceny uzywanych i nowych to niewielka była róznica a nie polecała mi kupowac uzywanego.
Tak wiec skusiłam się na nowego kupionego w UK w czie doberj passy funtateraz tylko kolor inny bym wybrała:0
Faktycznie to było przykre. Wygląda na to, że zbyt ufna jestem
Cieszę się jednak, że nie było moim złudzeniem, że kiedyś było warto rozglądać się w UK za P&T i cieszę się, że Tobie się udało
fajnie że jest taki temat:-)
Dziewczyny, jak myślicie, dam radę manewrować podwójnym wózkiem, gdzie z tyłu będzie leżał mały bobas, a z przodu 16-17 kilogramowe dziecko? dodam, że chodniki u nas koszmarne, same dziury, wyboje i krawężniki