Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mam z BB upust cenowy 

tylne maja 23 a przednie 21 cm
tak na oko rozmiar podobny do ABC zoom.
jakbym chciała nosić tyle samo co przy jednym dziecku to bym musiała tragarza zatrudnić 

Mieścimy się do jednej torby
No ale moja Helena już duża 
zapomniałam napisać, że bardzo duzym MINUSEM Mutsy duo seat'a jest to, że nie ma do niego folii przeciwdeszczowej-nie produkują, a od innych wózkó lub uniwersalnej jeszcze nie udało mi się dopasować![]()

Dziewczyny a jak radzicie sobie z dodatkowym "tobołkiem" w wózkowej torbie do przewijania?
Macie dwie torby? Wymieniłyście na większe? Bo w tej chwili Filipowa torba jest pełna, bo oprócz pieluszek, chusteczek itp jest tam też zawsze jekies jedzonko typu: słoiczek, ciasteczka i mleczko, a jak mi jeszcze dojdą rzeczy Tośki to ja tego nie pomieszczę![]()
ale ten wózeczek sprzedajesz z dostawką dla starszego? a ja szukam takiego żeby starsza siedziała w spacerówce,a młodsze w gondoli a później oboje w spacerówkachWitam, mamuśki, sprzedaje swój wózeczek, rok po roku, może któraś będzie zainteresowanaDla mam z BB upust cenowy
bebe confort twin club rok po roku JAK NOWY (1392011707) - Aukcje internetowe Allegro
Sawi wystarczy dokupić do niego gondolkę![]()