reklama
persefona
Fanka BB :)
Tylko żeby z tej narkozy koejnego Igorka nie byłoDlatego będę rwała. Mam już skierowanie i we wtorek się pójdę z chirurgiem umówić kiedy to zrobimy![]()

Jaipur dzięki...zawsze to jakiś plus wyrywania
Jestem zdecydowana na wyrwanie bo tak czy siak kiedyś mnie to czeka więc wolę już to zrobić i pomęczyć się tydzień kolejnych kilka mieięcy. Bo przecież bujam się z tą ósemką od maja!

reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Kamcia jak swego czasu chorowalam na zatoki to uzywalam leku Bioparox do psikania i byl swietny, tylko ze na receptę.
Jolek współczuję zęba, dobrze ze juz niedługo sie pozbedziesz. Te 8 to durne zeby sa, rosnac bolą okrutnie, a dodatkowo jeszcze przesuwają caly garnitur zabkow do środka,bo tyle miejsca zajmują i potem jedyneczki posciskane i powyginane do srodka. I lata noszenia aparatu w dzieciństwie na nic,bo dół krzywy.
Tez bym powyrywala!
Jolek współczuję zęba, dobrze ze juz niedługo sie pozbedziesz. Te 8 to durne zeby sa, rosnac bolą okrutnie, a dodatkowo jeszcze przesuwają caly garnitur zabkow do środka,bo tyle miejsca zajmują i potem jedyneczki posciskane i powyginane do srodka. I lata noszenia aparatu w dzieciństwie na nic,bo dół krzywy.
Tez bym powyrywala!