reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

reklama
Ha a ja niedawno byłam u gina dostałam receptę ale nie wykupiłam tabletek;-) Stosujemy Watykańską ruletkę, albo prezerwatywy:-D

plamienia między okresowe. bolesne miesiączki. bardzo obfite. mam w sumie 7 miesięcy a jeszcze nic się nie uregulowało.

muszę pomyśleć o hormonach ale tych jednoskładnikowych chyba.

w ogóle przy spirali mam wizje ciąży jakoś. tyle się o tym słyszy. a z kim gadam, to każdy a nie boisz się. :wściekła/y:

no tak, to niefajnie.Ja się tego obawiałam, ale krwawienie mam chyba nawet mniejsze niż przed ciążą.Jak chcesz hormony to spróbuj NuvaRing, super sprawa, zakładasz raz na 21 dni i nie pamiętasz o tym.Do tego stopnia,że musiałam zapisywać sobie w kalendarzu dzien kiedy trzeba wyciągnać, bo nie pamiętałam że to mam.

Ostatnia edycja:
trzeba z tym latać za każdym razem do lekarza? jaki koszt?

wiesz ja szukam czegoś jednoskładnikowego. w czasie ciąży miałam problemy z wątrobą, hormony mi nie wskazane.

mi lekarz przypisywał 3-5 sztuk, zależnie ile chciałam.Więc kontrola jak zużyjesz.Koszt - używałam ponad 2 lata temu, ok.50 zł.To chyba jedyny minus, bo większość tabl. je tańsza.Mi gin powiedział ,że to dobra opcja bo odciąża wątrobę, bo mniej jest hormonów itd.

reklama
Do góry