reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Mi włosy nie wypadają (nie ma już co, wszystko wypadło podczas ciąży) i nie miałam jeszcze okresu (karmię piersią).

reklama
Wiecie co, w ciazy to ja z perspektywy czasu widze, ze wszystko mialam lepiej.. na pewno wlosy i cere .. ;/ bo ostatnio to.... szkoda gadac...

mi włosy póki co nie wypadają, mam nadzieje że wytrzymaja do ślubu czyli 2 miesiące jeszcze a opotem to juz mi wszystko jedno.
opkresu tez nie mam i wg dzisiejszego usg sie nie zapowiada na okres, + dostalam tabsy cetrezette czy jakos tak wiec najblizsze 3 miesiace bede miala z glowy :)

Ja mam dość dobrą tolerancje na tabsy, zobaczymy jak bedzie z tymi - wkurzona to i tak chodze caly czas z racji cholerycznego temperamentu ;) ale dzieki za ostrzezenie z tymi bólami głowy, jesli cos zaobserwuje będę krzyczeć na gina bo mowil ze po micro pigulce nie powinny sie pojawic zadne problemy ... a no i dostałam pozwolenie na zajście w kolejna ciąże oO

jak mi odda przynajmniej polowe swojej pensji to ja bardzo chętnie spróbuje wymajstrować Alutke :p bo inaczej nie ma takiej opcji póki co :)

Ja muszę się wstrzymać minimum 2 lata.
Włosy też mi póki co nie wypadają i okresu też jeszcze brak <akurat za nim nie tęsknię nic a nic>;-)

reklama
ja do swojego ślubu chyba wyłysieje, dobrze,że na cywilnym miałam włosy:p
basiekkk za okresem tez nie tęsknie:) na drugieo dzidziusia musze jeszcze trochę poczekać, ale wiem,że chce mieć:tak:
żelka ja też dostałam receptę na te tabletki, ale jeszcze ich nie biorę:)

Do góry