reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

reklama
karolka, basiek, żelka - współczuję przeżyc :-( tulę...

paulina - u mnie włącznie wstrzemięźliwośc :-D

Kobietki może Wy wiecie...Od lipca jestem na tabletkach anty i od wczoraj plamię a jestem w połowie blistra i nie wiem co jest grane...Miała któraś z Was tak?:szok:

Majowa, ja tak miałam, ale tylko przy pierwszych opakowaniach, więc niestety nie pomogę. Ale na Twoim miejscu wybrałabym się do gina, bo na tym etapie takie rzeczy raczej nie powinny się dziać.

Majowa wybierz sie z tym do ginka bo moze tak byc ze tabletki sa zle dobrane i masz plamienia, ja tak mialam kilka razy i za kazdym razem mialam zmieniane tabsy, teraz mam w koncu odpowiednie.

majowa a co to są za tabletki?
ja mam zacząć brać anty,ale jakos nie mogę sie zabrać. od trzech dni mam miesiączkę i jakoś jeszcze nie rozpoczęłam blistra. o sexie z M to ja narazie nie myślę, tak mi podpadł :cool: więc to dlatego

reklama
Do góry