reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
m.a.l.i.n.k.a - ale z Ciebie "nocny Marek" - cociarz ja ostatnio też nie mogę zasnąć czyżby fasolka nie dawała mi już spać hihihi - z- a Babcia to na pewno wyzdrowieje- myślami jestem z Tobą
Axxa - a Ty chochliku nocny - do łóżka a nie siedzisz po nocach hahaha - pozdrawaim :)

Agutek ja też uważam że powinno się wcześniej kłaść spać, bo inaczej zaburza to nasz cykl biologiczny. Jednak i ja czasem mam takie wieczory że za nic nie mogę usnąć sczególnie teraz...

reklama
Pewnie, każdy ma tak czasami. Ja padam przeważnie jednak szybko, bo codziennie wstaję o 5.45, a potem do pracy. No cóż, takie życie ;)

Do góry