reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dziekuję Wam-całusy dla wszystkich..bo ja sama to nie wiem co chcę..czego chce..i gdzie chcę byc..taki dziś dziwny czlek ze mnie-huśtawka straszna nastroju...szczeóglnie wieczorami..Wczoraj na filmie wyłam jak głupia..a ponoć to nie melodramat tylko komedia romantyczna..suuper..-mazgaj ze mnie!

reklama
ja to wogóle beksa jestem..aż strach pomyślec co to będzie z moją nadwrażliwością, jak dzidziusia w sobie będe miała:)

ale dziś dzień leeniwy..cały dzien łózko kompik..chorujemy z męzem..jakaś anginka:(..na obiadek jedynie do rodziców..a potem do kościółka:)..pomodlić się m.in. za fasolinkę:)

Rusałko tak chyba większość skorpionic ma :laugh: Ja czasem najpierw się śmieję potem płaczę a potem jeszcze coś, a jak dojdzie do tego burza hormonów to już nie wiem co to będzie. Współczuję mężulkowi :laugh:

Oj skorpiony tak czasem maja...moj maz to skorpion...
A lwy...heh...ja teraz mam niesamowite jazdy...kiedys ciagle sie zloscilam a teraz i rozpaczam!!

LILIth MOJ tatus lew ale z niego upraciuch a czasem jak zacznie marudzic to juz caly dzien nawija bez celu a jego ulubione zajecie to dokuczanie i zartwoanie:)

mój mąz byk- ostatnio-stwiedrdzam- sposzysko nie z tej ziemi!!!..dziś to przegięcie..:):);)..jest juz prawie 17..a on spi:)

a co się dzieje z Margolis????..Miała testowac 6 sierpnia i cisza....czyżby już cos wiedziała i napawala sie "tym":):)..Odezwij się...:)Czekamy na wiesci od Ciebie Margolis

reklama
Malinka swieta racja!!!tez tak mam :)
A co u Moniqi to tez sie ostatnio zastanawialam...:( tak smutno tu bez niej...

Do góry