reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Aja byk, a mój mąż panna. To dobrze, bo ktoś musi być w ym naszym związku poukładany i rozsądny :laugh: No i przynajmniej nie muszę pamietać o rachunkach, bo on o wszystkim pamięta

MoniQ- Margolis- Odezwijcie sie!!!!!

Tak tak Majeczko- Byki są bardzo poukładane- a z tymi rachunkami..to super spr..:)..nigdy o nich nie pamiętam(skorpion)..ale mój poukładany byczek :)zawsze:)..ja mam wszytko porozrzucane..notatki wymieszane ..a on..segregatory..koszulki..wszystko razem:):)..i kazde osobno..:)

dziewczymy, mam taka prośbę. chodzi o moja znjoma. potrzebuje kupic wózek dla niej,dla malenstwa. niedrogo, bo do 200zł. jesli znacie kogos kto ma, to dajcie mi znac. zamiescilam juz ogłoszenie w dziale ogłoszeń i tam podałam namiary, ale tutaj tez pisze, bo wiem ze na was mozna liczyc. dziękuje z góry!!!!!!!!!!!!!!!

Duzio oj duzio, chciałabm, żeby moje dzieciątko też było byczkiem. No ale musiało by sie udać w tym cyklu, bo w następnym już bliźnięta

ja chce drugiego byczka w domu:):)..ten jeden duży jest przekochany!!!!:)..Tulę męża i mówie- chce takiego małego chłopczyka..-jak TY..a on.., ze tak samo ma..patrzy na mnie i mówi, ze tak sobie wyobraza nasz coreczkę- małą Rusałkę;)

reklama
coś cicho dziś..i ja położe się spac..jutro już trzeba o 6.30 wstac...oj..cieżko bedzie..po tylu dniach laby..:)

Do góry