reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Głuszku z góry dziękuję że wysłałaś ja właśnie ściągam pocztę napiszę jak już będzie czy doszło.Pozdrawiam.FUSIK mam takie pytanie jaką gazetkę polecasz do robótek na szydełku?Mam dużo "kramu z robótkami" tam też są jakieś wzory.Czy jest jakaś prasa w której są techniki szydełkowania???Dziś kupiłam pierwsze szydełko rozmiar 2 nici ma mi sprezentować szwagier TYLKO SIĘ TERAZ NAUCZYĆ!!!:)

reklama
Mamusiu jeszcze nie wysłałam :zawstydzona/y: . Okazało się ze mam na laptopie zapisane bo stacjonarny komuter miałam sformatwany a laptopa zostawiłam w pracy. Wyslę ci we wtorek z pracy. A jeśli potrzebujesz juz to ja przesyłałam jakis czas temu dziewczynom tą ksiazkę. Która poratuje Mamusię???? bo ja dopiero mogę wysłac we wtorek:confused:

Głuszku z góry dziękuję że wysłałaś ja właśnie ściągam pocztę napiszę jak już będzie czy doszło.Pozdrawiam.FUSIK mam takie pytanie jaką gazetkę polecasz do robótek na szydełku?Mam dużo "kramu z robótkami" tam też są jakieś wzory.Czy jest jakaś prasa w której są techniki szydełkowania???Dziś kupiłam pierwsze szydełko rozmiar 2 nici ma mi sprezentować szwagier TYLKO SIĘ TERAZ NAUCZYĆ!!!:)

Może być z "Kram z.." ja osobiście lubię "Sabrina Robótki" i "Moje robótki", mają bardziej czytelne opisy - ale to rzecz gustu. Jeśli chodzi o szczegółowe opisy szydełkowania to chyba nie ma gazetek, czasami w nie których są jakieś "przyspieszone kursy" ale to rzadko i bardzo ogólne. Najlepiej chyba jest kupić jakąś książkę - ale możesz poszukać czegoś na allegro lub w antykwariacie. w razie problemów służe pomocą :-)

Cześć dziewczyny!!!!! Po długiej nieobecności - odłączenie od sieci mogę w końcu poczytać co u naszych pociech :)
I od razu z pytaniem zanim sie doczytam wszystkiego. NApiszcie prosze o których godzinach, co i w jakich ilościach jedzą dzieciaczki (taki rozkład dnia z jedzeniem i co).Chodzi mi o te, które nie są juz na piersi.
Będę bardzo wdzięczna , bo wydaje mi się że się trochę zagubiłam......
a Pediatra.....eh sam sie mnie pyta co dziecko je....
Dziękuję z góry i WSzytskiego najlepszego w NOwym ROku

Dziewczyny!!!
nie wiem co sie dzieje ,ale od jakiegoś czasu mam takie puste piersi :baffled: wydają się takie wiotkie niby jak sie naciśnie to cos tam leci ,ale to nie jest to co bylo co moze być tego przyczyna chciałabym karmić piersią jak najdłuzej a boję sie że to może być końcówka poradżcie co robić :-( .Czy któras z Was też tak miała ?

Emiete mi się wydaje że to że już nie nabrzmiewają wcale nie znaczy że nic w nich nie ma...maluch i tak wyciągnie co potrzebuje, ja mam nabrzmiałe tylko rano - ale i tak nie tak bardzo jak kiedyś - nie ma wręcz porównania, teraz są zaledwie lekko pełne, a dodam że karmię piersią tylko 2 razy dziennie - rano i wieczorem.

Moje piersi też nie są takie jak kiedyś wydawało mi się że pokarm sie traci i nie miałam racji mała ciągnie i leci jej non stop więc swoje wyciągnie.

reklama
Kobitki ktore juz nie karmia piersia-pojawily juz Wam sie gruczoly w piersiach?Bo u mnie juz sa...I ciesze sie bo troszke podniosly biust...Nie ma ich jeszcze tyle jak wczesniej ale najwazniejsze ze sie pojawiaja i nalesniki znikly...;-) No i jeszcze jedno...wypadaja Wam jeszcze tak wlosy? bo mi juz jak wypadnie to "normalna" ilosc-wiadomo od gumki lub czesania...No chyba coraz lepiej ze mna...Ale za to zeby do wymiany...:-(

Do góry