reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

a u nas rodzinna grypa jelitowa, w nocy wzięło męża, rano mnie, koszmar....

reklama
Heatherku mam nadzieje że nei przegapiłąś że ja tu specjalnie dla Ciebie aparat i fotosika uruchomiłam - patrz strona wcześneij :)
Zdrówka wszystkim chorowitkom po raz kolejny!!!

Baska, oczywiscie, ze przegapilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to byl ten dzien, kiedy mi net raz dzialal, a raz nie bardzo.... DZIEKI WIELKIE!!!! :-D

Kakaw.. nawet by mi pasował ten 3 migdał. Czy zwykly lekarz jest wstanie cos takiego stwierdzić? Ola niestety spi z otwartą buzią, ja zresztą też.

Fredka, nie byłabym tego taka pewna. W naszym przypadku 2 laryngologów nie stwierdziło "wywalonego" migdała na pół gardła, co dopiero zwykły lekarz:wściekła/y:No ale pewnie regułą to nie jest. Naszej pani pediatrze gardło się nie podobało dlatego skierowała na konsultacje laryngologiczną, a tu ... :wściekła/y:
Ja na pewno poszłabym teraz od razu do dobrego, sprawdzonego laryngologa:tak:

Fredka u Łukasza stwierdziła to nasza pani doktor, która przychodziła do Łukasza na wizyty domowe ale ona w swojej specjalizacji ma pulmonolog
więc wizyta u specjalisty nie zaszkodzi :tak: ale jak będzie dobry pediatra to też powinien się zorientować ;-)

Dziewczyny, w czym Wasze dzieciaki biegają w mieszkaniach/domach. Mój tylko w skarpetkach - nie lubu pantofli (jedynie kiedy musiał zakładać, to był szpital, bo tam chłodno na samych płytkach):sorry2:

reklama
Matek biega w skarpetkach albo rajtuzkach. Czasami założy kapcie- wiecie jak to babcie reagują:szok::-D Ale zazwyczaj skarpetki lub boso bo nawet ortopedzi zalecają częste chodzenie bez kapci czy boso bo wtedy nóżka się ładnie kształtuje

Do góry