reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Zastanawiam się nad kupnem niani elektronicznej dla Wojciaszkowego braciszka. W sumie stwierdziłam, że chyba przydałaby się na Mazury. Jak Wojtek już spał w domu, a my chcieliśmy być na dworze, np. przy ognisku, to jednak zawsze był lekki nerwik, czy go usłyszę, jak się obudzi.
No i tak niania elektroniczna chodzi mi po głowie. Macie jakieś doświadczenia? Coś polecacie, odradzacie?

Mamoot my nie mielismy niania ale na wakacje kupiliśmy krótkofalówki - i się sprawdziły - włączały się bezbłędnie jak KArol się w namiocie obudził albo w domku a my poza...no a poza tym przydają się i do czego innego i niedrogie były i chyba zasięg większy...myślę że dobre rozwiązanie na wyjazdy - w domu pewnie i tak nie będziecie jej za bardzo używać...

Baśka, krótkofalówki tez rozważaliśmy, ale brakowało nam potwierdzenia, czy to działa - no to już mam potwierdzenie.:-) A powiesz jakiej firmy? I jak rozumiem jest w nich opcja czuwania i włączania się na dźwięk (w tym przypadku Karolka). Tak jak mówisz potrzebujemy to tylko na wyjazdy, bo w domu niepotrzebne.

Mamoot, my mamy (nianię, ale jak krótkofalówki działają, to pewnie jest to tańsze) i stosowaliśmy na wyjazdach/labowiskach - niezbędnik ;-) Koniecznie zwróćcie uwagę na zasięg (nasza droga jak fiks-bo z monitorem oddechu, ale na szczęście nie kupowaliśmy tylko dostaliśmy - Angelcare - i nie radziła sobie z budynkami i krzaczorami, które stały "na drodze"). Znajmomi mieli Philipsa i była super. No chyba, że odległości są malutkie i przede wszystkim nie ma jakichś przeszkód na drodze, to myślę, że każdy model da sobie radę.

Dzięki Kasiu, moja kuzynka też miał Philipsa i też się sprawdzał. Póki co krzaków nie przewiduję :-)
Chcę tylko wypośrodkować między jakością, funkcjonalnością i ceną. Prawdę powiedziawszy nie bardzo mi się widzi kupowanie sprzetu za 300 zł.:baffled:

Mamoot ja mam taka zwykla naianie z Canpola była niedroga ale już nie pamiętam ile kosztowała i sprawdza się znakomicie ma spory zasieg i dobrze działa w tzw terenie zabudowanym korzystam z niej jak np robimy grilla przed domerm a Wojtek juz spi

reklama
Dobrze Sylwia, że polecasz, bo ja tej firmy nie lubię i raczej nie kupuję. Ale skoro mówisz, ze sprawdzona to trzeba wziąć pod uwagę.

Do góry