reklama
O
Oliwierek
Gość
Jakaś się cisza zrobiła w eterze...puk puk..jest tam kto??
Słuchajcie - cos dziwnego mi sie przydarzyło - nie mogłam dzis sie zalogować na forum, krzyczało ze złe hasło ! A hasło wpisywałam na pewno dobre - próbowałm wielokrotnie, sprawdzałam, miałam zapisane!! Musiałam w końcu skorzysatć z powiadomienia na maila i zmienić hasło, nie miałyscie ostatnio jakichś przygód z forum??
O
Oliwierek
Gość
Ja też miałam dziś kłopot, ale nie z zalogowaniem tylko w ogóle, żeby się dostać na forum. Rano wyświetlało mi się dość długo, że nie można wyświetlić strony...ale w końcu się udało... 
O
Oliwierek
Gość
To nasze forum to w ogóle jest udane ;D ;D ;D
wczoraj natknęłam się na dwie awantury. Jedna na wrześniowych dzieciach, a druga u grudniówek z wrześniówkami. No i chodziło o dwie różne sprawy. Ale miałam ubaw. U nas jakoś tak milutko a tam wojny na noże ;D ;D ;D
wczoraj natknęłam się na dwie awantury. Jedna na wrześniowych dzieciach, a druga u grudniówek z wrześniówkami. No i chodziło o dwie różne sprawy. Ale miałam ubaw. U nas jakoś tak milutko a tam wojny na noże ;D ;D ;D
reklama
O
Oliwierek
Gość
Wejdź Agatko do grudniówek na wątek"albumik, zdjęcia.." na strone 105. Tam jest zdjęcie dzieciaczka ze zwierzętami na jednym łóżku. No i potem poczytaj następne strony. Aż do dziś...Jaja jak berety
Podziel się: