reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Dziekuje za modlitwy i wsparcie :) Bardzo sie ciesze Olu ze wyniki wyszly dobrze.
Ja nadal mam niewielkie problemy z biegunka, i bardzo uwazam na to co jem, glownie ryz z zupami, len i bardzo dietetyczne rzeczy. Z badania wyszlo, ze wszystko z dzieciaczkiem i ze mna dobrze, ale pozostal taki strach gdzies sie czajacy i nie pozwalajacy sie cieszyc. Poza tym martwie sie, ze takim jedzonkiem deitetycznym ono za duzo sobie nie poje :( Jednak dla siebie, dla niego i mojego meza musze wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze :)
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny!

Trzymaj się dzielnie, Calo... A powiedz mi, proszę, z czego wynikają Twoje problemy z biegunką? U mnie wyszła spora anemia i mam teraz brać potrójną dawkę żelaza, a żelazo właśnie powoduje u mnie biegunkę i nie wiem, czy w związku z tym powinnam sie martwić...

Calo fajnie że juz wszystko w porządku, ale szkoda że pyszne wigilijne jedzonko przejdzie ci koło nosa, a o dziciątko sie nie martw. Maluchy maja to do siebie że biorą sobie od ciebie wszystko to co im potrzeba, to takie malutkie pasożyty ;D ;D ;D

Witam! Dziewczyny juz nie mam sily. Lekarzom koncza sie kontrakty, nie przyjmuja ludzi a ja dalej mam biegunke mimo ze malutko jem i bardzo ubogo. Lekarz u ktorego dzis zas bylam z Klinice na Ligocie zalecil mi no-spe forte 3 razy po 1 zeby zwolnic perystaltyke jelit i diete ubogoresztkowa. Ale nie powiedzial prze ile mam brac te no-spe i jakie potrawy w tej diecie. Troszke znalazlam w necie, ale moze ktoras z Was cos wie na temat takiej diety i jak dostarczyc dzieciatku jakis witamin przy braku warzyw i owocow?

podobno marchewka zageszcza tresc ukladu trawiennego wiec mozna ja brac przy biegunkach.
Moze przejdz sie do jakiegos prywatnego lekarza, czy juz bylas?
z nimi ogolnie jest ciezko, trudno znalesc dobrego, ale mam nadzieje, ze ci sie uda!

Hej jestem. Nigdzie nie wyjechałam ale mam w domu bardzo ciężko chorą ukochaną babcię i nie miałam nawet czasu i po części chęci odpalać kompa :( Mieliśmy smutne święta. Babcia ma od wielu lat chłoniaka, tuż przed moim ślubem okazało się że zezłośliwiał. Przeszła 3 kursy ciężkiej chemioterapii która uszkodziła mózg. Babci nasiliły się objawy demencji ale jakoś sobie radziła. W sobotę tydzień przed Wigilią okazało się że ma półpaścca. We wtorek straciła świadomość. Mimo naszych starań i zwalczenia półpaścca dzięki lekom dożylnym babcia jest wciąż bez kontaktu. To wszystko bardzo mnie załamuje bo moim marzeniem jest by doczekała prawnuka.

Nemezis, nie martw się, ja właśnie tez mam babcię w szpitalu (ostre zapalenie trzustki) i tez sie martwie, ale bądźmy dobrej mysli. Twoja babcia na pewno sobie da rade i doczeka prawnuka, trzymam kciuki i pamietaj że MASZ SIE NIE MARTWIĆ. :)

reklama
Nemezis, nie martw sie, będę się modliła, aby Twoja babcia wróciła do zdrowia!

Do góry