reklama
calo
Fanka BB :)
Dziekuje za modlitwy i wsparcie
Bardzo sie ciesze Olu ze wyniki wyszly dobrze.
Ja nadal mam niewielkie problemy z biegunka, i bardzo uwazam na to co jem, glownie ryz z zupami, len i bardzo dietetyczne rzeczy. Z badania wyszlo, ze wszystko z dzieciaczkiem i ze mna dobrze, ale pozostal taki strach gdzies sie czajacy i nie pozwalajacy sie cieszyc. Poza tym martwie sie, ze takim jedzonkiem deitetycznym ono za duzo sobie nie poje
Jednak dla siebie, dla niego i mojego meza musze wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze 
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny!
Ja nadal mam niewielkie problemy z biegunka, i bardzo uwazam na to co jem, glownie ryz z zupami, len i bardzo dietetyczne rzeczy. Z badania wyszlo, ze wszystko z dzieciaczkiem i ze mna dobrze, ale pozostal taki strach gdzies sie czajacy i nie pozwalajacy sie cieszyc. Poza tym martwie sie, ze takim jedzonkiem deitetycznym ono za duzo sobie nie poje
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny!
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Trzymaj się dzielnie, Calo... A powiedz mi, proszę, z czego wynikają Twoje problemy z biegunką? U mnie wyszła spora anemia i mam teraz brać potrójną dawkę żelaza, a żelazo właśnie powoduje u mnie biegunkę i nie wiem, czy w związku z tym powinnam sie martwić...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Calo fajnie że juz wszystko w porządku, ale szkoda że pyszne wigilijne jedzonko przejdzie ci koło nosa, a o dziciątko sie nie martw. Maluchy maja to do siebie że biorą sobie od ciebie wszystko to co im potrzeba, to takie malutkie pasożyty ;D ;D ;D
calo
Witam! Dziewczyny juz nie mam sily. Lekarzom koncza sie kontrakty, nie przyjmuja ludzi a ja dalej mam biegunke mimo ze malutko jem i bardzo ubogo. Lekarz u ktorego dzis zas bylam z Klinice na Ligocie zalecil mi no-spe forte 3 razy po 1 zeby zwolnic perystaltyke jelit i diete ubogoresztkowa. Ale nie powiedzial prze ile mam brac te no-spe i jakie potrawy w tej diecie. Troszke znalazlam w necie, ale moze ktoras z Was cos wie na temat takiej diety i jak dostarczyc dzieciatku jakis witamin przy braku warzyw i owocow?
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
podobno marchewka zageszcza tresc ukladu trawiennego wiec mozna ja brac przy biegunkach.
Moze przejdz sie do jakiegos prywatnego lekarza, czy juz bylas?
z nimi ogolnie jest ciezko, trudno znalesc dobrego, ale mam nadzieje, ze ci sie uda!
Moze przejdz sie do jakiegos prywatnego lekarza, czy juz bylas?
z nimi ogolnie jest ciezko, trudno znalesc dobrego, ale mam nadzieje, ze ci sie uda!
Nemezis
Hej jestem. Nigdzie nie wyjechałam ale mam w domu bardzo ciężko chorą ukochaną babcię i nie miałam nawet czasu i po części chęci odpalać kompa
Mieliśmy smutne święta. Babcia ma od wielu lat chłoniaka, tuż przed moim ślubem okazało się że zezłośliwiał. Przeszła 3 kursy ciężkiej chemioterapii która uszkodziła mózg. Babci nasiliły się objawy demencji ale jakoś sobie radziła. W sobotę tydzień przed Wigilią okazało się że ma półpaścca. We wtorek straciła świadomość. Mimo naszych starań i zwalczenia półpaścca dzięki lekom dożylnym babcia jest wciąż bez kontaktu. To wszystko bardzo mnie załamuje bo moim marzeniem jest by doczekała prawnuka.
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Nemezis, nie martw się, ja właśnie tez mam babcię w szpitalu (ostre zapalenie trzustki) i tez sie martwie, ale bądźmy dobrej mysli. Twoja babcia na pewno sobie da rade i doczeka prawnuka, trzymam kciuki i pamietaj że MASZ SIE NIE MARTWIĆ. 
reklama
Podziel się: