reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
a tak wyglada moje malenstwo w tej opasce

20t3zsz.jpg

własnie przestało ropiec- tzn. w nocy ta ropka odpadła ale dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie ;D ;Dja mojej kupiłam chystę na łowę ale nie wizana tylko takaą na gumce a-a el na te upłay nie ubieram

Dziewczyny a kiedy wam to zacelo ropiec??? Bo u mojej małej jest czerwone, wypukłe ale jeszcze nie ropieje.....

Klamka u mnie zropiałao jakieś 4 dni temu ;) a najpierw też było tylko czerwone i wypukłe

U Oli zaropiało jakoś tak koło miesiąca jak miała. Potem to ropka wypłynęła strupek odpadł i teraz jest tylko takie wypukłe. I takie podobno ma to być.

reklama
Dobrze, ze piszecie bo nas szczepienie czeka w koncowce tygodnia wiec bede wiedziec czego oczekiwac.
a jak wasze pociechy zachowywaly sie po szczepieniu- tzn. byly bardziej ospale, plakaly , goraczkowaly? No i ile to trwalo?
Pytam bo my mamy szczepionko na kilka dni przed wylotem do Europy (Belgii) wiec trzeba sie bedzie jakos przygotowac na te pierwsza wielka podroz (2+8 godzin samolotem) i wziasc pod uwage wszelkie ewentualnosci.

Do góry