Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aska outada pisze:Dziekuje za wsparcie dziewczyny
Basiu, wade wykryto juz w pierwszej dobie podczas osluchania maluszka- duzy szmer ktory nawet ja czuje po przylozeniu reki do serduszka. Jednak wbrew pozorom im wiekszy szmer tym lepiej , oznacza to ze ubytek w przegrodzie miedzykomorowej ( bo taka ma wade ) jest niewielki.
Jesli chodzi o laktacje to musze przyznac ze brodawki przestaly bolec i synek jest wprawdzie dokarmiany bebilonem pepti ( juz ladnie przybiera na wadze ) ale w ramach 'deseru' dostaje zawsze cycusia. Sam bebilon rozrabiam takze na moim mleku a bardzo rzadko na samej wodzie - tylko wtedy kiedy mam totalnie wyssane piersi i nie mam nawet czego odciagnac
Dowiedzialam sie tez ze dzieci z wada serca przygotowywane do operacji ( zreszta wogole dzieci z operacja na horyzoncie ) maja indywidualny tok szczepien czyli dodatkowe szczepienia w ramach tej skojarzonej. Zaniedbano wiele spraw u mojego syna podczas pobytu w szpitalu. Dzieki Bogu trafilam na dobra pania kardiolog ktora wydala szereg skierowan i wziela sprawy w swoje ,mam nadzieje, dobre rece![]()
Dziewczyny zawsze dopytujcie sie i domagajcie informacji u swoich lekarzy, nawet jesli powiedza ze histeryzujecie - w ten sposob doprosilam sie chocby badania moczu i krwi synka w szpitalu kiedy pielegniarki smialy sie ze mnie a Eliasz strasznie plakal. Wezwalam lekarza , pobrano material i okazalao sie ze bardzo cierpial bo mial infekcjie ukladu moczowego. Musimy sie domagac .