reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

ja niczego nie slodze i nawet nie podołam wypić jak mi ktoś posłodzi- no ewentualnie czarną herbate z cytryna to najchetniej troche miodem słodze
kawa tylko czarna mocna

reklama
ja slodze slodzikiem...na kubek kawy jedna tabletke...czarna herbate pijam tylko z cytryna-ale naprawde sporadycznie...ostatnio lubuje sie w prawdziwych herbatach takich lisciastych zielonych z roznymi dodatkami smakowymi-np.cytryna,inne owoce i bajery :) wlasnie mi sie konczy zapas i musze nadrobic...owocowe herbaty ostatnio wogole mi nie wchodza... no i te co pijam herbaty to ich nie slodze...

Dzis odbierajac Noemi przezylam maly szok... Na pozegnanie Noemi dostala od Nando buziaka...jeszcze nie zdazylismy zejsc z pietra a Nando jeszcze raz podszedl do Ptychy,ujal jej twarz w dlonie i pocalowal w usta!!! Normalnie nieswojo sie poczulam bo to nie byl buziak tylko pocalunek normalnie!!! i wogole nawet sie nie zawstydzili:szok::szok::szok::szok::szok: to mnie bylo glupio:-D:-D:-D:-DA jak powiedzialam Noemi pozniej ze ona za mloda na takie dlugie calusy to mi powiedziala " bo on mnie caluje jak prawdziwa kobiete":szok::szok::szok::szok::szok::szok: no padlam!!!!!!!!!!

reklama
Do góry