reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewuszki cudne te Wasze brzusie:):)
joasiah - śliczny , duży domek, a biustem się nie przejmuj:) chwal się , chwal skoro masz czym:):)
papui - jaki zgrabniaczek:):)
mysza - no nie do wiary - a gdzieś ty ukryła te swoje kilogramy:):)
darian - śliczny:):) moja maluszka też jakoś w okolicach pępucha się umiejscawia:)

reklama
Mój "10 minut temu" brzuchatek.. :) cenzura ! :) na zamkniętym bez ;)

0000.jpg

Joasiah, Mysza1984, DariaN, Pupui, Nadalka cudne brzuszki. Ile kobiet, tyle brzuszków. Każdy inny! :-):-):-)
Marcela ja przytyłam 11 a też na ostatnią dekadę lipca mam termin. Tyle, że ja raczej przestrzegam zbilansowanej diety, mączne raz dziennie, słodycze od wielkiego dzwonu, pieczywo i makarony tylko pełnoziarniste, domowe wędliny, dużo nabiału. Jak chce słodkie to albo gorzką czekoladę, albo rodzynki, albo własnoręcznie przygotowane koktajle owocowe. Dużo wody piję. I RUCH RUCH RUCH. Tyle Ci mogę poradzić. A staram się nie przejmować kilogramami bo zachodząc w ciążę wiedziałam na co się decyduję... :tak:

reklama
brzuszki macie wspaniale!! i coraz bardziej dzieki Wam przekonuje sie do tego, zeby chrzanić tą wagę! trudno! trzeba sie cieszyc, a walka z kilogramami bedzie po porodzie.
To w zwiazku z tym ide na jakies fajne śniadanko :-)
Twilight gratuluje i zazdroszcze silnej woli! dietka bardzo fajna, zdowa, mądra. no i podziwiam, ze te slodycze u Ciebie tylko od wielkiego dzwonu! Zawsze tak mialas?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry