reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
32 tydzienn.jpg32 tydzien.jpg32 TYDZ.jpgZaczynamy 32 tydzień:D...:p:D..hihih......99 cm brzuszka:D.. 10,5 kg in plus

animatki jaki śliczny żółciaczek:):):) gratuluję już prawie 8 miesiąca:)

:)
Są różne metody liczenia miesięcy:) Mój jest taki ...ostatnią @ miałam 29 września. Zatem każdego 29-tego zaczynam kolejny miesiąc:) 29 kwietnia wskoczył 8:)

Animatki, fajowy brzuś :) ja liczę podobnie jak Ty, ostatni okres 23.09 czyli od 23.04 leci 8 miesiąc :-D ajjj, ale ten czas leci szybciutko... Mój brzuszek ma objętość dokładnie jednego metra, a jeżeli chodzi o wagę, 9kg na plusie :-D

a ja nie widzę tych waszych zdjęc ktore wklejacie linka z imageshacka
wklejajcie obrazki plisss

reklama
dziewczyny brzuszki pierwsza klasa:-), a powiedzcie mi ja mam troche włosów na brzuchu czym je moge usunac przecież golic nie bede:-(a tak brzydko to wyglada szczególnie wokół pepka i pod pepkiem:-(takie dziadostwa chyba przez hormony wyszły:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry