reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Animatki, Betunka super brzuszki
to mój z początku 30 tyg, obwód w brzuszku, biodrach i biuście prawie identyczny 93-94-92... a waga ... no cóż dalej przybieram 1kg na tydzień i już jestem +12 licząc od wagi przed ciążą a +14 od 8 tygodnia, takim tempem to do porodu dobije do 70 kg

DSC_3507a.jpgDSC_3509a.jpg

Ania a spróbuj sobie np lodem albo zimną butelką najpierw schłodzić to miejsce gdzie będziesz wyrywać. Powinno pomóc :-)
Aiwpa ślicznie wyglądasz. Wagą się nie przejmuj, czesto bardzo szczuptulkie dziewczyny tyją więcej, ale potem też najszybciej wracają do swojej wagi. Także spokojnie :-)

aiwpa wcale nie przytyłaś dużo, ja się dzisiaj ważyłam i lekki zawał....+18 kg.:szok::szok::szok: a gdzie tam do końca, ja już nie wiem co robić, chyba bym musiała przestać w ogóle jeść żeby juz przestać tyć:no::wściekła/y:

ja niestety też ostatnio co tydzień +1kg, narazie przytyłam 15kg i tyle by mi odpowiadało, właśnie kombinuję co zrobić żeby tyle nie żr..

u mnie 8 kg na plusie. na tym etapie ciąży z córką było +11 kg, w sumie przytyłam 15kg, teraz nie chciałabym więcej, dla mnie to optymalna waga

Ja obecnie + 11 kg, ale bylo juz +13 tylko mnie jakis badziew zlapal i zatruta od dzisiaj w nocy siedze :zawstydzona/y::-:)-( nic nie moge jesc, diete trzymam bo na zapach jedzenia mnie skreca, a w nocy to spalam w toalecie :-( Chyba jakis wirus poanuje, dziewczyny uwazajcie !

A Awipa brzuchol exstra...:tak:

A mnie tak szczerze martwi moj slaby przyrost wagi. Przez pierwsze miesiace stracilam 10kg, w styczniu odnotowalam plus 1.5 kg,w lutym waga stala, w marcu plus 3.5kg,w kwietniu nic,a kilka dni temu sie zwazylam i odnotowalam minus kg :-/

reklama
anja - coś w tym jest bo nasza ekipa znajomych zrobiła ostatnio w Mikołowie imprezkę i coś ich tak nagle wszystkich złapało i wyglądało to na jakąś ostrą wirusową jelitówkę. W każdym razie była to jakaś masakra - dobrze że my dołączyliśmy :baffled:

aiwpa -w ogóle tych 12+ nie widać u Ciebie i brzuszek śliczny :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry