• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Patra śliczny brzusio próbuje się przebić:) Kolejna chudzina:)

Co do piersi to mi lekko urosły, staniki musiałam zmienić , ale głównie w obwodzie:) A sutki..śmiechu warte:) Faktycznie robią się jak smoczki:)

cudne te Wasze brzuszki:):)mój te już coraz większy i większy, a piersiaki urosły ,że hoho - a tak się modliłam,ze mi już mój rozmiar wystarczy i nie chcę więcej:) A oto mój ,,kajtek,,
Brzus.jpg

mela fajny i w normalne spodnie wchodzisz ja juz nie i tak rozgadam sie za ciążowymi, może któraś na allegoro z was kupowała i może coś polecić

Ja do chudzin nie należę :no: Przy wzroście 163 ważę aktualnie 63kg, a jeszcze niedawno 72 :zawstydzona/y: Tyle że przez pierwsze 3 miesiące ciazy schudłam 10 kg! a teraz przytyłam ok 1 kg. Czyli jestem na minusie 9 kg. I aktualnie mieszczę się w panieńskie ubrania, które leżały w szafie jak zaszłam w ciąże z Kacprem :szok:
Tyle że brzuszek nie zaokrągla się w biodrach tylko do przodu, tak więc także pomału musze rozejrzeć się za spodniami ciążowymi :-p Chce dorwać jakieś jedne fajne dzinsy, bo i tak bardziej preferuję leginsy i tuniki, a jak jest ciepło to sukienki :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry