reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
Jeśli w szpitalu sie zgodzą na takie szczepienie to z załatwoieniem szczepinki nie bede miec problemu bo mam w rodzinie farmaceutke , no i kumpela ma tez siec aptek na Sląsku ..

a ja dziś jakaś połamana jestem - coś źle w nocy spałam, bo boli mnie szyja :baffled:
ja mialam dzis takie sny ze szok...snilo mi sie ze sie z mezem rozstalimy:szok:
potem ze lozeczko dla dzidzi sie rozpadlo:shocked2:
na koniec cos z jakims porodem ale nie moim ze nikt nie chcial wyjsc do rodzacej bo akurt mieli przerwe:nerd:
generalnie spalo mi sie dzis tak zle ze mam dosc...poza tym pol nocy przeryczalam zanim zasnelam...a jak zasnelam to te sny...jestem zmeczona ale ciesze sie ze w koncu skonczyla sie ta noc!
za to zaczal sie dzien i od rana problemy typu auto padlo i koniec, maz pojechal na caly weekend do pracy wiec zostaly mi autobusy:baffled:
tv padl i nie ma zamiaru dzialac, nawet pies mi sie rozchorowal!:wściekła/y:
lepiej dzis do mnie nie podchodzic bo mam dosc...

moja nocka do niczego wieczorem szybko usnęłam ale mała psotnica od 3 do 6 rano urządziła sobie harce. Szok ale tak mocno kopała jak nigdy już myślałam że może jej coś jest. Zmiana pozycji nic nie pomagało. Przysnęło mi się o 6 do 8 to obudziłam się jak na kacu w głowie się kręciło.

reklama
ja dziś czułam się jakbym ważyła ze 300 kg - z łóżka zwlokłam się dopiero po 14:00 jak mój m poszedł do pracy :-( kolejne 2h przesiedziałam przed TV i w końcu około 17 ruszyłam tyłek i ugotowałam żurek :szok: nigdy nie cierpiałam tej zupki a tu prosze nie dość że pierwszy raz w życiu ja robiłam to nawet zjadłam troszeczkę :sorry2:

Do góry