reklama
To ten sam engerix, ktory podaje sie doroslym,czy jakis specjalny dla niemowlat?- kompletnie sie nie znam na szczepionkach
Ten sam, tylko dawka dla niemowląt i dzieci jest mniejsza, 0,5 ml
Artykuł o tej szczepionce:
Szczepionka Engerix B uznana za jeden z leków dziesięciolecia, Openmedica Zdrowie
mamjakty
styczniówka 2009
a ja dziś jakaś połamana jestem - coś źle w nocy spałam, bo boli mnie szyja 

EmilkaT
styczeń 2009...
ja mialam dzis takie sny ze szok...snilo mi sie ze sie z mezem rozstalimya ja dziś jakaś połamana jestem - coś źle w nocy spałam, bo boli mnie szyja![]()

potem ze lozeczko dla dzidzi sie rozpadlo

na koniec cos z jakims porodem ale nie moim ze nikt nie chcial wyjsc do rodzacej bo akurt mieli przerwe

generalnie spalo mi sie dzis tak zle ze mam dosc...poza tym pol nocy przeryczalam zanim zasnelam...a jak zasnelam to te sny...jestem zmeczona ale ciesze sie ze w koncu skonczyla sie ta noc!
za to zaczal sie dzien i od rana problemy typu auto padlo i koniec, maz pojechal na caly weekend do pracy wiec zostaly mi autobusy

tv padl i nie ma zamiaru dzialac, nawet pies mi sie rozchorowal!

lepiej dzis do mnie nie podchodzic bo mam dosc...
daga23
Entuzjast(k)a
moja nocka do niczego wieczorem szybko usnęłam ale mała psotnica od 3 do 6 rano urządziła sobie harce. Szok ale tak mocno kopała jak nigdy już myślałam że może jej coś jest. Zmiana pozycji nic nie pomagało. Przysnęło mi się o 6 do 8 to obudziłam się jak na kacu w głowie się kręciło.
Kluliczek
Babka z laską
A ja dołozę do nieszczęśc mega lejacy się katar u Janka. No i dzieki temu znów w tyle jestesmy do robienia pokoju, bo nigdzie nie pojadę...
reklama
ja dziś czułam się jakbym ważyła ze 300 kg - z łóżka zwlokłam się dopiero po 14:00 jak mój m poszedł do pracy :-( kolejne 2h przesiedziałam przed TV i w końcu około 17 ruszyłam tyłek i ugotowałam żurek
nigdy nie cierpiałam tej zupki a tu prosze nie dość że pierwszy raz w życiu ja robiłam to nawet zjadłam troszeczkę 

Podziel się: