reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

Hope, bo to tak jest że jak w brzuchu ruchliwy to i potem. Mateusz tez bardziej w brzuchu wojował niż dzieciątko w moim brzuchu teraz (nawet imienia nie mam:-() i teraz ma nowego trenera na basenie i byliśmy na pierwszej lekcji z tym nowym we wtorek i facet mówi, że żywy jest, a ja że wiem, a On po chwili że bardzo żywy, to się tylko uśmiechnęłam, a On trzeci raz że takiego żywego to jeszcze nie miał, ale pływak z niego będzie. Nie wiem, czy to się da opamiętać taką żywość. Bałam się że w szkole na 45 min lekcji nie usiedzi, ale jakoś... No wierci się i skacze przy odpowiedziach, ale nie jest najgorzej.

reklama
Taki czas ze teraz zaczna nam puchnąć nie tylko nogi !:szok:ale i twarz poprostu woda zacznie sie zatrzymywać .Ja w sobote miałam problem wrócić ze sklepu tak zaczeły mnie buty cisnąć i odrazu kupiłam sobie zwykłe klapki i takie wsuwane na koturnie podobne do chodaków bo teraz nie mozna zaszaleć bo potem bedą za duże.W nocy ostatnio się budze bo tak mi ręce dretwieją ,szczególnie prawa i wogóle jestem wyspana.
Z ta ruchliwościa cos jest moja pierwsza córka byla dość spokojna w brzuchu i potem tez jak ja wsadziłam w skoczka to mogła w nim siedziec a ja mogłam wszystko zrobić a druga w ciążysię wierciła i tak jej zostało zadne huśtawki skoczki nic ją na dłuzej nie zajeło w około 6msc pełzała po calym mieszkaniu a a wystarczyło ze gdzieś cos odstawało np tapeta nawet ziemiez kwiatków wybierała.

Aaaa gadacie babajagi jedne, to będzie spokojne dziecko! Niech żadna nie waży się zaprzeczyć i krakać :-p

Pierwsza była grzeczna i spała w nocy a dziury w brzuchu wierciła w dzień i to łagodnie. A jak się urodziła to wyszło szydło z worka i wyłazi do dziś. Dzieci nie mogą być taki same, jeśli pierwsze jest nadaktywne, drugie ma być spokojne i koniec.

To moje zacznie spać już w pierwszym miesiącu całą noc a nie tylko od trzeciego. Będzie samo wchodzić do samochodu a nie tylko grzecznie w nim jeździć. I nie będzie taką straszną gadułą w wieku 5 lat... :D:D:D A poważnie to niech będzie zdrowe - reszta jakoś będzie. Już mi wystarczy atrakcji zdrowotnych z Paulą.

ja mam tak spuchniete stopy, ze nie moge nawet skarpet zakladac, bo po 5 minutach mam odcisnieta gumke, a jak chodze w swoich balerinach to mnie paznokcie cisna mimo, ze sa obciete :-D wogole taka sie miesista zrobilam teraz, ze majtki ledwo na tylek wciskam

ja dzisiaj się okropnie czuję, wszystko mnie pobolewa, czuję się niewyspana, ledwo na oczy patrzę a sił to mi totalnie brak :(

Nic mi się nie chce !!!
Kto jest ze mną w tych zarąbistym stanie ??????

a ja się czuję dobrze , nic mnie nie pobolewa..
ale swędzą mnie znów ręce i głowa:confused::baffled:
masakra... yhhhh

do tego trochę mi się stare rozstępy powiększyły w kilku miejscach i strasznie mnie to swędzi i boli i już się nie mogę doczekać aż urodzę zeby za duże sie nie zrobiły:-p

reklama
Kamcia mi też wyskoczyły na dole brzucha po 3 z każdej strony;-) mąż mówi że prawie ich nie widać, ale co ma mi powiedzieć? Ja wiem że je widać ale jakoś podejście mi się zmieniło, im bliżej końca :-)

codziennie je liczę i sprawdzam ich stan...
Ważne żeby nasze maluszki były zdrowe i silne !!!!!

Do góry