reklama
Ja już wczoraj użyłam mydełka bo praktycznie dwa dni nie robił i poskutkowało, ale pogadam dzisiaj z lekarzem. Zwłaszcza, że kupki Nikosia są takie strasznie wodniste i śmierdzące a chyba takie być nie powinny.
Karolki
Podwójna mama:)
witam
jestesmy po wizycie u ortopedy na szczesciewszystko jest w porzadku
dostalismy tylko skierowanie na usg kontrolne. oczywiscie pani doktor krzyczala na wszystkie mamy ( na mnie tez
) ze zle nosimy dzieci i maja napiecia rak i nog
ale ja bym jej kazala nosic dziecko tak jak nam pokazala na jednej rece caly czas jak maluchy juz troche waza
ale bede sie starala przynajmniej:-)
Karol byl dzielny i tylko troche poplakal a tak wogole to po zmianie mleczka inne dziecko...takie grzeczne
cos mu chyba nie posowalo w tamtym
dziewczyny czy wasze dzieci tez tak maja ze spia co chwile.Karol przysypia na 20 min potem pol godziny porozglada sie , pogada i znow spi.Ale chyba dlatego ze nie zasnie pozadnie tylko tak sobie drzemie
jestesmy po wizycie u ortopedy na szczesciewszystko jest w porzadku
dostalismy tylko skierowanie na usg kontrolne. oczywiscie pani doktor krzyczala na wszystkie mamy ( na mnie tez
) ze zle nosimy dzieci i maja napiecia rak i nog
ale ja bym jej kazala nosic dziecko tak jak nam pokazala na jednej rece caly czas jak maluchy juz troche waza
ale bede sie starala przynajmniej:-)Karol byl dzielny i tylko troche poplakal a tak wogole to po zmianie mleczka inne dziecko...takie grzeczne
cos mu chyba nie posowalo w tamtym
dziewczyny czy wasze dzieci tez tak maja ze spia co chwile.Karol przysypia na 20 min potem pol godziny porozglada sie , pogada i znow spi.Ale chyba dlatego ze nie zasnie pozadnie tylko tak sobie drzemie

Co to kupek to mój babel tez robi jedna dziennie i czasem musi postekać przed...
ja nie karmie butelka ale te bulgotanie w brzuchu podczas karmienia to u mojego Piotrka często sie zdaża ale nie zauważyłam żeby potem miał jakieś ciężkie kolki...

ja nie karmie butelka ale te bulgotanie w brzuchu podczas karmienia to u mojego Piotrka często sie zdaża ale nie zauważyłam żeby potem miał jakieś ciężkie kolki...
fiolka29
raczkujący :)
Karolina mój koralik tez prawie cały czas spi tzn drzemie tak po 30 min Najgorzej jest jak zaśnie o 18.30 a o 19 ja kapiemy. ciężko jest ją dobudzić. Juz próbowałam ją przetrzyma to sama pada mi na rękach
My teraz będziemy miały 2 wizytę USG. Pierwsza wypadła pomyślnie tak samo jak u Karola Karoliny
a mam pytanie czy kobieta karmiąca piersią może smarować piersi balsamem na rostepy albo ujędrniającym??
jakim kremem smarujecie buzie maluszka??
My teraz będziemy miały 2 wizytę USG. Pierwsza wypadła pomyślnie tak samo jak u Karola Karoliny
a mam pytanie czy kobieta karmiąca piersią może smarować piersi balsamem na rostepy albo ujędrniającym??
jakim kremem smarujecie buzie maluszka??
reklama
Podziel się: