reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Ja już wczoraj użyłam mydełka bo praktycznie dwa dni nie robił i poskutkowało, ale pogadam dzisiaj z lekarzem. Zwłaszcza, że kupki Nikosia są takie strasznie wodniste i śmierdzące a chyba takie być nie powinny.

witam
jestesmy po wizycie u ortopedy na szczesciewszystko jest w porzadku:tak:dostalismy tylko skierowanie na usg kontrolne. oczywiscie pani doktor krzyczala na wszystkie mamy ( na mnie tez :-D) ze zle nosimy dzieci i maja napiecia rak i nog:szok:
ale ja bym jej kazala nosic dziecko tak jak nam pokazala na jednej rece caly czas jak maluchy juz troche waza:no:ale bede sie starala przynajmniej:-)
Karol byl dzielny i tylko troche poplakal a tak wogole to po zmianie mleczka inne dziecko...takie grzeczne:-Dcos mu chyba nie posowalo w tamtym:wściekła/y:
dziewczyny czy wasze dzieci tez tak maja ze spia co chwile.Karol przysypia na 20 min potem pol godziny porozglada sie , pogada i znow spi.Ale chyba dlatego ze nie zasnie pozadnie tylko tak sobie drzemie:sorry:

Karolina - to super że wszystko dobrze z dzieciaczkiem.
Powiedz mi, o co chodzi z tym noszeniem, niby że jak jest źle a jak sie powinno nosić i o co chodzi z tym napięciem?

fiolka może na to suche powietrze nawilżacz...nam pomaga;-)nho własnie Karolina mnie tez ciekawi jak jest z tym noszeniem..chodzi o to że na bioderku??:confused:

Co to kupek to mój babel tez robi jedna dziennie i czasem musi postekać przed...:sorry:
ja nie karmie butelka ale te bulgotanie w brzuchu podczas karmienia to u mojego Piotrka często sie zdaża ale nie zauważyłam żeby potem miał jakieś ciężkie kolki...

Karolina mój koralik tez prawie cały czas spi tzn drzemie tak po 30 min Najgorzej jest jak zaśnie o 18.30 a o 19 ja kapiemy. ciężko jest ją dobudzić. Juz próbowałam ją przetrzyma to sama pada mi na rękach:)
My teraz będziemy miały 2 wizytę USG. Pierwsza wypadła pomyślnie tak samo jak u Karola Karoliny:)
a mam pytanie czy kobieta karmiąca piersią może smarować piersi balsamem na rostepy albo ujędrniającym??
jakim kremem smarujecie buzie maluszka??

reklama
Do góry