reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

uciekło mi wszystko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz mi się nie chce wszystkiego drugi raz pisac, więc w skrócie będzie. :crazy:
Pierwsze obchody były wczoraj, moje 4 psiapsiólki przyszły. (niedzieciate, więc w Wikuni zakochane). :-)Torcik z mamą zrobiłam piankowy ( warstwa kakaowo, cytrynowa i waniliowa, na górze maliny zalane galaretką). Wikunia go mogła zajadać i też duży kawałek zjadła. Dostała wózej i teraz wozi w nim teletubisia:tak:
W niedzielę przyjedzie rodzinka na kawkę, a jutro my jedziemy na 2 latka mojej chrześniaczki.
Wybrała pieniążki i książeczkę, próbowała schować kasę do ksiązki, hehe. Kieliszek zrzuciła, a na różaniec spojrzała i olała.:confused:

reklama
A zapomnialam napisac Piotrek wybrał kieliszek:-pi to tak smiesznie bo wział...podniosl do gory jakby cos zdobył:rofl2: odłożył a potem podszedł do mojej mamy i wział jeszcze raz jej kieliszek w ktorym miala szampana:-D

witam po długiej przerwie,my juz po wczasach,moze uda mi sie nadrobic zaległosci i przeczytac Wasze posty,widze,ze maluszki juz po imprezkach w wiekszosci,wstawie zdjecia z wakacji,jak znajde chwilke,dzis pedzimy jeszcze na weselicho do znajomych,pozdrawiam

Witajcie w niedzielny poranek :-D

Muszę się pochwalić że Wojtuś robi postępy w nauce chodzenia:tak::-)już udaje mu się przejść nawet 10 i więcej kroków(oczywoście w "eskorcie"mamusi bo zdarza mu się przewracać często i wtedy czujna mama łapie:-p:tak:). No ale już wie że potrafi sam, za rękę nie chce chodzić:szok::no: i wreszcie zwolnił trochę:tak::-D Nie wiem tylko czy to już zwiastuje samodzielne chodzenie, bo raz juz robił takie przymiarki, aż...odkrył że można na pupie jeździć...:szok::-pwtedy nauka chodzenia stała się zbędna:-D

Pozdrawiam Was cieplutko:-D

Witam:-)
No i mamy zaliczoną imprezę roczkową. Była w malym gronie ale dość sympatycznym. Był tort oczywiście z którym przyznam szczerze problemy były ale w koncu udalo sie go jakos zrobić. Tort byl wspólny dla Oli i dla męża który miał wczoraj 30 urodziny. Chciałam zrobić dwa ale nie wydało z czasem.Wstawię poźniej fotki.Ola rzuciła się w pierwszej kolejności na rózaniec pozniej na kase a na końcu na kieliszek hehe:-)

a to nasz torcik... zdjęcie kiepskiej jakości bo robione komórką tort w rzeczywistosci miał nieco inne kolorki jak zgram zdjecia z aprartu to wstawie na nasze skarby :-)

Załączniki

• ort.jpg
    ort.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 66
Edytka ale ty zdolniacha jesteś...torcik poprostu cudeńko majstersztyk:tak:

Piotrek nigdy nie mial swojej ulubionej zabawki za ktora pojdzie jak w dym:-D ale ostatnio odkrył poduszke(swojego jasia) wszedzie ja ze soba nosi i mowi aaa a potem sie w nią wtula słodo to wyglada albo przynosi ja do nas i czeka az my sie powtulamy:-)

reklama
Do góry