reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

ja sie nie dziwie czemu jestem co chwile glodna ostatnimi czasy, przeciez Olafek rosnie po 1kg na miesiac, 250g na TYDZIEN!!!!to jest 35g na dzien.......1,4g(opakowanie cienia do powiek hihi) na godzine!!!!
niezle przyspieszenie, ciekawa jestem do ilu dobije ;D

reklama
U mnie w 21 tyg. 150 g do przodu (443)- no ale lekarz mówił, żę dzidzia ma długaśne nogi:D

Mogą być większe - w sumie to jest podane dla 3,5 :) ale pamiętajcie też że to są bardzo orientacyjne "wymiarki" i każde dziecko rośnie w innym tempie więc nawet te mniejsze teraz mogą jeszcze mamusiom niezłą wagę zafundować :D Moja chrześniaczka była długo mała...ciąża była oceniana na młodszą...a potem urodziła się z wagą 4950!!

Dziewczyny a oto mój synuś słodziutko ziewa a tuż obok buźki można zobaczyć słodką stópkę...

hpim30244ny.jpg

A tutaj widać jego słodziutki profil...

hpim30259by.jpg

Olu - młodzieniec urodziwy- a z tym podobnym noskiem to chyba racja:)))

Rusalko po pierwsze sle pozdrowienia od Malinki :):): Wpadnij czasem do nas na Dawne Problemy hihi :):)

A cxo do wagi to nic sie nie przejmujcie! Moja mala w 20w4d wazyla ponad 300 g ,w 21w4d 441g a w 26w4d wazyla juz 1150g :):):) nie nalezy patrzec na ta tabelke tylko jak lekarz mowi ze jest oki to znaczy ze jest oki :):)

reklama
Hej Lilith - już do Was "lece"..bo faktycznie dawno tam nie zagladalam. Cieszę sie bardzo, ze i Malinka o mnie pamięta:)! Całuski dla Weroniczki!

Do góry