Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie denerwowałam sę że Marcinek będzie drobniutki na wskutek tego całego stresu jaki towarzyszył mi od czasu złamania ręki...tak też ostrzegał mnie lekarz,że Maluch może mieć niską wagę urodzeniową, ale wszystko wskazuje na to,że Maluszek rośnie zdrowo...i ma mój nosek hihihi taki kartofelek...
Agaciulku ale pięknie się Wasza modelka pokazała...tylko pozazdrościć..my na Marcinka to musieliśmy "czatować" hihihiznam sposób aby z filmiku jego kadru zrobić zdjęcie jak chcesz to Ci dam instrukcje ..pozdraswiam i całusek od Cinka dla Oliwki!!
OOOOOO, super, koniecznie, ja co prawda nie mnam DVD w komputerze i taka płyta chyba nie pójdzie, ja robiłam z telewizora zdjęcia ale szwagier do którego dziś jade ma, wiec napisz Dzieki, suuper