• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sny...

mi się ostatnio śniło, że ktoś częstował mnie i mojego męża pączkami,
i że został tylko jeden i właśnie się dostał mojemu Darkowi, mimo, że już wcześniej je jadł, a ja nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i z takim wyrzutem do niego mówiłam, że jest prosiak, że nie dał mi tego pączka :wściekła/y::eek:

jak się obudziłam, to nie mogłam się przestać śmiać :-D:-D
ciągle chodzę głodna i śnią mi się też głupie sny, że jestem głodna :-D

ostatnio Darek mi przynosił do łóżka wieczorem wodę i chusteczki, a potem spytał, czy nie przynieść jakiś też kanapek na noc :-D ale mu powiedziałam, że to chyba w następnych tygodniach, bo JESZCZE wytrzymuje noc bez jedzenia :-D

reklama
Mi wczoraj się śniło, że dentystka (którą była moją przyszywana ciotka) wyrwała mi ponad połowę zębów (łącznie z jedynkami):szok: Później długo jeszcze je wybierałam sobie z buzi :szok: a następnie się okazało, że moi rodzice poparli tę decyzję mojej dentystki (dodam że zęby były zdrowe) i stwierdzili, że jest dobry pretekst do implantów :szok: Chore to było. Nie jestem przesądna, ale podobno to niedobrze jak się zęby śnią...

Parę dni wcześniej też miałam jakiś horror, nie pamiętam go dokładnie, wiem że przed kimś uciekałam, a obudziłam się jak mój mąż przerażony mnie uspokajał trzymając mnie za brzuch i mocno przytulając. Powiedział, że wydałam z siebie jakiś okropny ni to krzyk ni to stęknięcie i przestraszył się, że może zaraz urodzę z tego przerażenia (biedak ;-)). Jeszcze jedną rzeczą z tego snu jaką pamiętam to motyw, który powtarza mi się od dzieciństwa: chcę krzyczeć, ale nie mogę wydobyć z siebie głosu (stąd ten dziwny dźwięk, który wydałam z siebie....)

Generalnie od początku ciąży nie przypominam sobie miłego snu, dziwne rzeczy dzieją się w psychice kobiety w ciąży :rofl2:

A mi się dziś cały czas śniło, że uciekałam. Nie wiem czy przed kims, czy tak ogólnie...
Ale myślę, że to przez tą sytuację, że tak bardzo chciałabym od tego uciec.....

A mnie sie dzis snilo ze jestem w sklepie sporzywczym kupuje obiad dla rodzinki a tu policja emigracyjna wpada i wszystkim glowy sprawdza.
Potem wszyscy wychodza i zamiast do swoich samochodow to ida w linii do swoich domow(normalnie gesiego)
No i ja tak sobie tak idac mysle,ze przeciez ja jestem w ciazy i nie dojde na drugi koniec miasta wiec dzwonie do meza zeby podjechal,Patrze a moj telefon tylko do polowy i nie ma mikrofonul,wiec prosze sasiada za mna zeby mi pozyczyl swoj,pan bardzo mily powiedzial mi ze ok i rzucil telefon gdzies taleko z gorki.
Gdy dostalam sie wreszcie do tego telefonu to sie obudzilam.:-D:-D:-D

A ja pospałam po południu troszkę i śniła mi się wojna.
Wiecie, że w ostatnich miesiącach (tak powiedzmy) od roku często wojna mi się śni. A nigdy wcześniej nie miałam takich snów!

wczoraj czytalam ten watek i sie smialam bo macie swietne sny :))
Ja tez cos tam mam ale zazwyczaj nie pamietam :) ale dzisiaj bylo dobre juz ktorys raz mialam cos takiego i smieszny klimat :)

Zapomnialam na smierc ze o 8 ma przyjsc gosc i zalozyc uszczelki do drzwi :)
I sobie spimy z M a ja snie o dworcu kolejowym i snie i snie ze wlasnie dyn dann donn dzwoneczek zapowiada przyjazd /odjazd pociagu i dalej kolejne DYN DAN DON ja spie w najlepsze :-D
M mnie budzi i mowi " ktos chyba do nas dzwoni " zerwalam sie z wyra i rzeczywiscie DYN DAN DON identyczny dzwonek jak we snie :-D mieszkamy tutaj dopiero 2 tg i nie przyzwyczailam sie jeszcze do tego nowego dzwonka i spiac snilam i slyszac nasz dzwonek snilam ze to sen :-D

Wlosy rozczuchrane w pizamie i ledwo otwarte oczy otwieram facetowi drzwi ten mnie z gory na dol :-D "przepraszam zaspalam " gosc sie usmiechnol i ok :)

reklama
Dziewczyny ale miałam dziś sen..
Spałam krótko bo cały czas się budziłam i jakos do doopy ta noc ale jednak coś się przyśniło:-D
Śniło mi się, że nasza znajoma pojechała ze mną i drugą naszą znajomą do supermarketu po produkty by ugotowac coś na chrzciny.. I patrzę na Anetę.. a ona wiezie całą paletę szampana ruskiego:szok: Na górę wsadziła ze 20 kalafiorów i 20kg gruszek "Klapsa" (śmieszne, ale przyśniła mi się nazwa nawet):-D te gruszki jej się rozsypały po całym sklepie.. :wściekła/y::no: Ja już w nerwach i mówię po co tego tyle bierze, że zrobimy obiadzik w domu po Kościele, zaprosi sie najbliższą rodzinkę i już, a ona mówi, że będzie dekorowac sałatki tym:eek::-D:szok: To ja juz wnerwiona i mówią chyba same bedziesz wszystko dekorowac bo ja nie zamierzam i płacic za tego szampana też nie zamierzam:wściekła/y: Obie z druga koleżanką odkręciłyśmy się i wyszłyśmy. Normalnie tak się zdenerwowałam w tym śnie, że normalnie :szok: Ta dziołcha chcialaby wszystkim rządzic :wściekła/y:Przeciez to chrzciny naszego dzidziusia i my ustalamy co robimy do jedzonka i razem na zakupki chcemy iśc a nie..grrr:wściekła/y:Wnerwiłam się tylko:crazy:
No i drugi: też dzisiejszy ale krótki (tez z Anetą- nie wiem wogóle co ona robiła w moich snach:eek:)
Wołali nas na oddzial, porodówkę czy dla noworodków już sama nie pamiętam. Ale lekarz i pielęgniarki wołali nas byśmy obie obejrzały jak wygladaja sale itd. Oczywiście mi zamotała drogę bo to byl ogromny szpital..:crazy:Eh.. wszystko pokomplikowała i nie wiem czy dotarlyśmy na oddział bo sie obudziłam:crazy: Takiego na nią mam wnerwa:-D
Ale z tym, że jest rządzicielką to jest prawda:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry