wiolka23
Fanka BB :)
Jestem kobiety dopiero w domyu spisaliśmy z księdzem protokół wymęczyl nas pytaniami ale jaki byl milutki jak mu na zapowiedzi daliśmy tylko wyszliśmy od księdza to podniosla mi ciśnienie teściowa i ciotka Andrzeja bo na co nam takie wesele po ch...ju mi wielkie wesele na niecale 60 osób a oni jęczą żeby jeszcze mniejsze zrobić bo nam sie nie wróci stracimy na tym poppier......leni niech nie przychodzą i mnie nie w*****ją lepiej byśmy na tym wyszli jagbyśmy samych znajomych zaprosili zero rodziny bylby spokój
kupie strzelbe przed sierpniem i ich poodstrzelam
ile oni mi ku....wa krwi upiją to niech ich jasny szlag trafi
kupie strzelbe przed sierpniem i ich poodstrzelam
ile oni mi ku....wa krwi upiją to niech ich jasny szlag trafi
Bietko też mialaś biegunkę?? ja przy takim częstym oddawaniu nie bede musia miec lewatywy.
musze zawieśc ten posiew z wczoraj, tylko tam pewnie pełno ludzi będzie masakra, ale mam to gdzieś i dzisiaj się wpycham na krzysia w kolejkę , na pewnoe nie bede stac 2 godz. aby oddac plastikową fiolkę.
.
no pogrzało go. My mamy internet na takie zasadzie,że robimy skaldkę i zrzucamy się do jednej osoby mamy router i ciągniemy. I ja zawsze router wylanaczam jak jestem w domu a jest burza bo 2 lata temu spalił nam się jak była burza i już nie raz mu tłumaczyłam,ze jak jest burza to ja wyłanaczam i nie ineteresuje mnie to ze on sobie film sciąga, bo jak pierdyknie to znowu ja bede musiała 300-400 wywalac na sprzęt więc wolę wylączyc a ten grzyb mi o 5:30 zapytanie wysyła to mu ironicznie odpisałam, aby wyjrzal przez onko jak sie nie domysla. I jeszcze jak go spotkam to go opier.....dolę bo ma zwyczaj odpalania fajki an klatce i wszystko idzie do góry
jakby kurde nie mógł zejść z pierwszego piętra i zapalić sobie na dworzu to nie wychodzi, zamyka drzwi i zapala fajke i dopiero schodzi. I mu powiem, jak nie chce miec ze mna do cyznienie to niech lepiej tak nie robi, bo jeszcze troche to moj wózek bedzie stać na klatce i niech tylko raz poczuje smród
mówilam wczoraj A że najlepiej byśmy na tym wyszli jagbyśmy z jego strony nikogo nie prosoli bo oni wiecznie mają coś do powiedzenia i coś im zawsze nie leży tylko znajomych na ich mioejsce Brzuch mnie boli od wczoraj z tych nerwów Bietka do ciebie zadzwonie w sierpniu razem ich wystrzelamy napewno nas nie zamkną bo to są sk....syny dożarte a nie ludzie