• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem kobiety dopiero w domyu spisaliśmy z księdzem protokół wymęczyl nas pytaniami ale jaki byl milutki jak mu na zapowiedzi daliśmy tylko wyszliśmy od księdza to podniosla mi ciśnienie teściowa i ciotka Andrzeja bo na co nam takie wesele po ch...ju mi wielkie wesele na niecale 60 osób a oni jęczą żeby jeszcze mniejsze zrobić bo nam sie nie wróci stracimy na tym poppier......leni niech nie przychodzą i mnie nie w*****ją lepiej byśmy na tym wyszli jagbyśmy samych znajomych zaprosili zero rodziny bylby spokój :wściekła/y:kupie strzelbe przed sierpniem i ich poodstrzelam :evil:ile oni mi ku....wa krwi upiją to niech ich jasny szlag trafi

reklama
wszystkie poszły....

więc dobranoc !!!!

madlen
gdybym miała pokarm - oczywiście luzik, ale ja mam wodę, przyjaciółka mojej mamy jest pielęgniarką noworodkową. Jestem z nią w kontakcie, kochana kobieta- i ona mówi, że mój syn mój pokarm traktuje jak picie, a treściwe jedzonko to tylko sztuczne. tesciowa mruczała coś że nie karmię - ale przemilczałam sprawę... moja mama mnie wspiera, mój m też więc... luzik

dziewczyny mam stopy jak shrek........... ratunkuuuuuuuuuuuuu nigdy tak nie maiałam, 5 dni po porodzie coś takiego ???? czemu mój organizm zatrzymuje wodę ???????

wiolka po gó...no się wtrącają !!! olej ich a ja ci pomogę ich wystrzelać w sierpniu :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!!! ja dzisiaj z rana, bo mam kupę roboty, a Kubcia wywiozę do babci tylko do południa.
Bietka, słodziak Twoj synuś! a nóżki, hmmmm, na mnie mój m mówił Fionka:) zejdzie opuchlizna, tylko często trzymaj nogi w górze, tzn jak najczęściej leż, lub jak siedzisz to trzymaj je na kanapie.
Wiola, bo tak to właśnie jest z rodziną...Czasami więcej serca ma się od przyjaciół niż od rodziny. Ale to będzie wasz dzień i gderaniem wcale się nie przejmuj
Bobo w tych specyfika na rozstępy to najważniejsza jest systematyczność:-) czyli bez mała cały czas trzeba mieć ochotę na wklepywanie go w ciałko:-)
Madlen, jak urodzisz i będziesz karmić piersią to musztarda pójdzie w odstawkę:-):-):-) więc lepiej teraz ją zjadaj:-)
Anaber, ja co chwilka zaglądam na bb czy Ty już na porodówce, czy jeszcze:-):-):-)
Joweg kochana :((((((((((((((((((((((((((((((
Aneczka gdzie jesteś?????????????????????
Marta wysypiaj się ile wlezie:)))))
Miłego dzionka dziewczynki!!!!!

jestem :)
pogoda do du...py ale i tak nic nie zepsuje mi humorku na dzisiejszy wyjazd:) mimo wszystko bedzie on udany. byla straszna burza w nocy wiec znow nie spalam prawie nic :( co do kopniakow mojej corki to poswiecilam sie wczoraj zjadlam batonika ale miala mnie gdzies i nic nie czulam. czekam wiec dzis na powtorke. gin mowil zeby sie martwic bo nawet przez 3 dni moge nie czuc . wiec czekam co bedzie dalej :)
milego dnia dziewczynki moje

hej dziewczynki :)

ja tez nie spalam, calą noc bolal mnie ten brzuch ja pierdziele ale jak to coś te bóle takie silne jak na @ więc to skurcze miałam w nocy nawe co 3 min. raz były co 7 min co 5 min i co 15(i tak skakały) teraz jakby sie troche uspokoiło, także widac z zapisu ,ze sa niereguralne i to raczej skurcze przepowiadające. Biegunka jest caly czas.

Bietko no badanie bolalo jak cholera ,aż lekarz sie zdziwił,że tak strasznie mi dokucza. W sumie miałam taka nadzieję, ze po tej wizycie zacznę krwawić wieczorkiem albo cos sie zacznie dziać i bede jechac do szpitala. a tu du...pa. Chciałam aby m wpuścił mi trochę swojej oxytocyny ale kurde tak mnie wszystko boli ze nie dam rady się oddać :no::-D Bietko też mialaś biegunkę?? ja przy takim częstym oddawaniu nie bede musia miec lewatywy.:rofl2:

Najlepszy jest opis na moim suwaczku ,ze jeśli masz ochote to nie ma przeciwskazań do seksu. hahahaha koń by się uśmiał.Ale to ze w 39tc boli całe krocze i na dodatek jeszcze du.......pa od biegunki nie to czysta przyjemność zapewne. chyba,ze sa takie babki,które w 39 tc latają jak frygi i nic je nie boli to zwracam honor.
Zjadlam śniadanko i jade do laboratorium :baffled: musze zawieśc ten posiew z wczoraj, tylko tam pewnie pełno ludzi będzie masakra, ale mam to gdzieś i dzisiaj się wpycham na krzysia w kolejkę , na pewnoe nie bede stac 2 godz. aby oddac plastikową fiolkę. :no: o nie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny,

Anaber - kiedy rodzisz?:) chcę byś na bieżąco, a w weekend mam wesele, więc postaraj się albo przed albo po, dobra?;)

bietka - jak u Ciebie, bardzo jesteś zmęczona?

bobo, Marta, Madlen, Aga, wiolka (ktoś jeszcze jest w ciąży o kim zapomniałam?) - jak znosicie upały?

6mamo, justi, aneczko, gosiulku, dżoanko
- co u Was? jak staranka?

evel - witaj :)

Ostatnia edycja:
Bobo i Evel u mni etez byla burza od 4 do 6. I jeszcze mój kretyński sąsiad wysłal mi smsa o 5:30 dlaczego nie ma internetu :szok: no pogrzało go. My mamy internet na takie zasadzie,że robimy skaldkę i zrzucamy się do jednej osoby mamy router i ciągniemy. I ja zawsze router wylanaczam jak jestem w domu a jest burza bo 2 lata temu spalił nam się jak była burza i już nie raz mu tłumaczyłam,ze jak jest burza to ja wyłanaczam i nie ineteresuje mnie to ze on sobie film sciąga, bo jak pierdyknie to znowu ja bede musiała 300-400 wywalac na sprzęt więc wolę wylączyc a ten grzyb mi o 5:30 zapytanie wysyła to mu ironicznie odpisałam, aby wyjrzal przez onko jak sie nie domysla. I jeszcze jak go spotkam to go opier.....dolę bo ma zwyczaj odpalania fajki an klatce i wszystko idzie do góry :crazy: jakby kurde nie mógł zejść z pierwszego piętra i zapalić sobie na dworzu to nie wychodzi, zamyka drzwi i zapala fajke i dopiero schodzi. I mu powiem, jak nie chce miec ze mna do cyznienie to niech lepiej tak nie robi, bo jeszcze troche to moj wózek bedzie stać na klatce i niech tylko raz poczuje smród:wściekła/y:

anisiaj ja to już bym chciała, Ty nam sie tu nie zabardzo roztańcowałaś na tych weselach :) hehehe żartuję jak się coś zcznie w weekend to bede do Ciebie wysyłac smski to bedziesz na biezaco :tak:

Bobo milego wyjazdu:tak:
Evel miłego dnia :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry u waspogoda do dupy a u mnie ranoi bylo 26 st znowu będzie masakra upal jak cholera:no: Justi,Bietka ja wiem żeby sie nieprzejmować ale jk mnie wkur....a takie gadanie jeszcze chrzestny powiedział wczoraj m że jak sie z teściową zobacze to jej powiem niech im przekaże żeby nie przychodzili i ch..j im w dupe bo ciotka sie tyle ojęczala nad nami jak zastanawialiśmy sie nad dj-em zamiast orkiestry że jak to wesele bez orkiestry ja ją na weselu będę wkurwiać będę chodzić do niej i pytać dlaczego królowa parkietu siedzi i nie chula calą noc bo dla niej jest orkiestra:wściekła/y: dam jej piździe popalić:angry: mówilam wczoraj A że najlepiej byśmy na tym wyszli jagbyśmy z jego strony nikogo nie prosoli bo oni wiecznie mają coś do powiedzenia i coś im zawsze nie leży tylko znajomych na ich mioejsce Brzuch mnie boli od wczoraj z tych nerwów Bietka do ciebie zadzwonie w sierpniu razem ich wystrzelamy napewno nas nie zamkną bo to są sk....syny dożarte a nie ludzie:-D Anisiaj-ja prawie cały czas siedze w domu z Nastką wychodze tylko jak musze i na zakupy bo takto to chyba bym padła na takim slońcu jagby mi przyszło gdzieś daleko jechać,a Ty jak tam sie masz?Sytuacja z mężem sie poprawiła?

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj jak sa upaly to siedze w domu bo mam chlodno a jak juz gdzies ide to staram sie byc w cieniu wiec jakos sobie radze :)
anaber wyjazd bylby lepszy jakby byla inna pogoda no ale moze sie jeszcze przejasni i bedzie ladnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry