• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no widzisz Bobo,jakiego masz kochanego meza :-D
ja pamietam jak moj mi w nocy lecial po grillowane udko z kurczaka,ale to jak bylam z synem w ciazy..potrafilam spac i przysnil mi sie kurczak i koniec..musialam zjec..i tak srednio 2-3razy w tyg,na przemian z kebabem :-D
smacznego Marta ,ja na parowki,mieso,wedline nie moge patrzec..zrobic zrobie,ale nie moge zjesc..ale jak urodze to zjem chyba caly kg parowek z musztarda naraz :-D

reklama
a ja jadę do carrfura musze kupić Vanish bo mi się bluzka zafarbowała :cool: moja ulubiona i trza zalać odplamiaczem a nimam :no: no takż emusicie sie ze mną troche pomęczyć. odpisałam na grupie jakby co

anaberku mam pytanko:) mezowi zrobilo sie cos na jezyku mial zajad na ustach i pozniej mu sie cos na jezyku zrobilo. mowi ze mu to przeszkadza. co Kochana najlepiej kupi i czym to smarowac?

hmmmmmmm wiesz co ja takie rzeczy smaruję aftinem. zalezy czy to boli, czy reaguje na ciepło czy jest wrazliwe bo jak nie to może Dentosept A do smarowania patyczkiem do ucha tylko to jest na spirytusie. A to jest białe??

ja narazie bym kupiła aftin i tym smarowała patyczkiem do ucha. a jak nie pomoże to może ten Dentosept A tylko to może piec. i niech buzię płucze jakiś płynem do płukania ust po umyciu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry