• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem byłam poopalac troszkę nogi na balkonie zdżarłam czereśnie i obiadek a teraz jem lody i jestem już z Wami :-D

Anaber Ty to masz Powera hi hi &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Suonko a kiedy masz dostać @ ?

Bobo mogą to być ruchy ja je czuje wszędzie i nisko i wysoko ponad pępkiem
Bietka to mówisz że rodzic już nie chcesz ?

Ostatnia edycja:
Podlogi odkurzylam i umylam :-) i jedziemy juz na wyrok :-) opieke wrazie co mam tesciowa jeszcze w gdansku i zabierze go do siebie . Zobaczymy co powie gin. Skurcze sa i biegunka do tego doszla. Borys molo co sie rusza :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaberek pisz sms-y!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marta obecnie moje stanowisko jest takie: dziękuję bardzo za pięknego, zdrowego syna, ale DOŚĆ !!! nie będzie miał rodzeństwa ;-):eek:

teściowa przyjeżdża .....

żegnam się z Wami.... buźka

Anaber &&&&&&&&77,a kazde dziecko na krotko przed porodem jest spokojniejsze,bo robi sobie droge do wyjscia ;) bedzie dobrze..tak chcialabym abys dzisiaj urodzila..juz tak sie nastawilam..:-D
Bietka i dobrze,ze nie masz depresji..jak urodzilam Martyne,to kazdy mi gadal..''tylko piers,tylko piers'' i se wkrecilam..a jak mleko zaczelo zanikac to depreche dostalam i wylam jak kojot..bo mi wszyscy pranie z mozgu robili..,a na sztucznym mleku dzieci tez sie chowaja ;) przy Hubim juz taka nie bylam..mial niecaly miesiac i dostal butle,teraz tez nie mam zamiaru karmic,bynajmniej nie za dlugo..mysle ,ze 3m.to bedzie max o ile wogole bede,bo tego to nie wiem ..
moje na sztucznym i jak wyrosly ,duze,zdrowe dzieciaki :))
Joweg az nie wiem co napisac..:((..przykre to i takie niesprawiedliwe...3maj sie kochana ;)*
Aga ty masz dzisiaj usg ? jesli tak to &&&&&
Bietka ja tez przy porodzie i krotko po mowilam zadnych dzieci wiecej,a teraz jestem w trzeciej ciazy :-D dupka sie zagoi i zapomnisz o bolu :tak:..ja tez po 1szym porodzie bylam obolala i dlugo dochodizlam do siebie,po drugim juz jest lepiej..nie wiem jak bedzie po trzecim..:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry