• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

widze ,ze Euro sie skończyło to zaczełyście mi kibicowac :) hehe

Mieszkanko posprzatałam, obiad sie robi, Igora w razie co spakwoałam jakby mial iść do kogoś tylko do kogo :szok: ?? tego nie wiem. hmmmmmmmmmmmmmmmm jeszcze tylko na koniec odkurzę i zmyje podlogi i jadę do gina

Dostalam takiego motorka w du...pę bo wiedziałam,z ejak sie położę to będe leżeć i nie wstanę

reklama
Kochane nie mam narazie żadnych zdjęc, fotograf ma nam dac gdzieś za tydzień płytkę ;-) To może coś wstawie ;-)Bo ja jestem baaardzo niefotogeniczna ;-)

Bobo
staranka w sumie nieprzerwane, tylko jeden cykl jak się dowiedzieliśmy o ślubie to uważaliśmy, ale poźniej znowu się nie zabezpieczaliśmy i tak jak narazie czekamy...

Bobo też nie trwalo to długo chyba że były to 2 lub 3 kopnięcia pod rząd ale pojedyncze bardzo szybkie że nieraz nie zdążyłam ręki przyłożyć jeśli chodzi o to w jakich miejscach to różnie np wieczorem i rano czuje nisko kopniecia w ciągu dnia zdarza sie że wyżej wszystko zależy od ułożenia sie dziecka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry