• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Cześc dziewczynki!! :-D

Udało mi się podłączy do jakiejś sieci w domku, więc póki co korzystam i jestem tu z Wami!! ;-)

anaber trzymam za Was kciuki!! ;-) Trzymajcie się dzielnie!!

Joweg modlimy się za Was kochana!!

Bietka Twój Igorek jest cudny nie mogę się napatrzec!! ;-)

Dzoanka a co tam u Ciebie? Na enpr brak aktualizacji ;-)

evel nie miałyśmy okazji się poznac :) WITAJ!!

Ściskam wszystkie moooocno!!

Ostatnia edycja:
reklama
anaberek ja miałam nie regularne dzień wcześniej , choć na KTG nie wyszły :))))
kochana to już blisko- aaaaaaaaaaaaaale fajnie !!!!!! :-)

evel
poczytałam - współczuje rozwodu... ale czasem tak lepiej, badź twarda, u nas zawsze znajdziesz tu wsparcie... dlaczego nie chcesz orzekania o winie ??? weź normalnie wszystko powiedz o tych pseudo kontaktach z dziećmi ... masz świadków???

Ja jeszcze nie miałam sposobności rodzić ale pamietając jak bylo przy nastce to raczej by mi szybko nie poszło bo skurcze miałam czop mi odszedl ale wody nie:no: Aga współczuje ci ja ogarnęłam dół i mam spokój Nastka leży na lóżku i śpiewa piosenki na mini mini z dziećmi a miala iść spać:confused2:a ja siedze samej mi sie spać chce przez ten upał wieczorem do księdza ale mam przyjedzie przed 19 do małej to chociaż tyle że nie będzie dzwonila za nami co 5 minut:laugh2: Anaber twarda jesteś kochana miejmy nadzieje że już na dniach urodzisz i będziesz miala za sobą może nawet dziś cie gin do szpitala wyśle

Ostatnia edycja:
suonko jak ida staranka? kiedy dasz nam kilka foteczek ze slubu?
anaber cos czuje ze od doktorka na porodowke pojedziesz

dziewczynki chyba poczulam ruchy :szok: ale nie jestem pewna wiec musze jeszcze siebie poobserwowac, zjadlam batonika i nagle poczulam takie cos jakby mnie kilka razy tak krotko koplo ale nie wiem czy to napewno ruchy, poczulam to z prawej strony wyjzej niz jajnik wiec sama nie wiem to tak z boku brzucha. a maz jak dzis sluchal dzwiekow z brzucha to mowil ze wlasnie z tej strony jest chyba mala bo inny dziek jest

bobo poczekaj do wieczora... przed snem zjedz batonika, lub kawałek czekolady ... połóż się zrelaksowana na pleckach i poczekaj .... mała powinna dać znać o sobie i wtedy będziesz pewna

teraz zjadlam czeresnie i chyba ich nie lubi bo nie kopnela:) maz mi cala paczke dal zebym zjadla hihi no pozniej zjem i zobacze co bedzie. ale to mozliwe ze tak wysoko? myslalam ze ruchy to ponizej pepka sie czuuje

reklama
Bobo-to wyczekuj i informuj nas na bierząco:tak:raczej to to bo już tygodni masz troszke i dzidzia większa więc śmialo możesz czuć;-) Suonko-no właśnie nie wywiniesz nam sie kochana bez fotek musisz sie pochwalić jak blyszczałaś w tym ważnym dniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry