Freya1
Fanka BB :)
Cześc dziewczynki!! 
Udało mi się podłączy do jakiejś sieci w domku, więc póki co korzystam i jestem tu z Wami!! ;-)
anaber trzymam za Was kciuki!! ;-) Trzymajcie się dzielnie!!
Joweg modlimy się za Was kochana!!
Bietka Twój Igorek jest cudny nie mogę się napatrzec!! ;-)
Dzoanka a co tam u Ciebie? Na enpr brak aktualizacji ;-)
evel nie miałyśmy okazji się poznac
WITAJ!!
Ściskam wszystkie moooocno!!

Udało mi się podłączy do jakiejś sieci w domku, więc póki co korzystam i jestem tu z Wami!! ;-)
anaber trzymam za Was kciuki!! ;-) Trzymajcie się dzielnie!!
Joweg modlimy się za Was kochana!!
Bietka Twój Igorek jest cudny nie mogę się napatrzec!! ;-)
Dzoanka a co tam u Ciebie? Na enpr brak aktualizacji ;-)
evel nie miałyśmy okazji się poznac
Ściskam wszystkie moooocno!!
Ostatnia edycja:
Aga współczuje ci ja ogarnęłam dół i mam spokój Nastka leży na lóżku i śpiewa piosenki na mini mini z dziećmi a miala iść spać
a ja siedze samej mi sie spać chce przez ten upał wieczorem do księdza ale mam przyjedzie przed 19 do małej to chociaż tyle że nie będzie dzwonila za nami co 5 minut
Anaber twarda jesteś kochana miejmy nadzieje że już na dniach urodzisz i będziesz miala za sobą może nawet dziś cie gin do szpitala wyśle
ale nie jestem pewna wiec musze jeszcze siebie poobserwowac, zjadlam batonika i nagle poczulam takie cos jakby mnie kilka razy tak krotko koplo ale nie wiem czy to napewno ruchy, poczulam to z prawej strony wyjzej niz jajnik wiec sama nie wiem to tak z boku brzucha. a maz jak dzis sluchal dzwiekow z brzucha to mowil ze wlasnie z tej strony jest chyba mala bo inny dziek jest
raczej to to bo już tygodni masz troszke i dzidzia większa więc śmialo możesz czuć;-) Suonko-no właśnie nie wywiniesz nam sie kochana bez fotek musisz sie pochwalić jak blyszczałaś w tym ważnym dniu:-)