• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

trzymaj się skarbie, licz co ile masz - im szybciej się zacznie tym szybciej bedziesz z Boryskiem:-)
będzie bolało, będzie ciężko,ale przecież MY TWARDE JESTEŚMY !!!! :tak:

TRZYMAM KCIUKI ABYŚ BYŁA BARDZIEJ EKSPRESOWA ODE MNIE :-)

kurcze do 17 daleko ... dotrwasz do wizyty ???

Ostatnia edycja:
reklama
Anaber-&&&&&&&&& bądź silna i nastaw sie pozytywnie będzie dobrze może dotrwasz do wizyty u gina:-) Aga-&&&&&&& mam nadzieje że ci sie uda z tym mieszkaniem Marta-dziś jedziemy w koncu ten protokół spisać i będzie spokój dopiero tydzień przed weselem mamy wpłacić cateringowi 70% kwoty za impreze a taktoi narazie spokój jutro mam próbną fryzure do ślubu zobaczymy co to wyjdzie:eek::-) biore sie za sprzątanie obiad na dziś mam mam rosół od wczoraj otlety też ogórkową od soboty więc odkurze i będę się byczyć kurcze coś mnie od kilku dni brzuch boli i stolec mam czarny:eek:nie wiem co to może oznaczać myslalam że przejdzie ale nie przechodzi

Wiola stolec czarny po żelazie dobrze kojarzę że ty bierzesz żelazo
Anaber co ile masz skurcze??&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby ci poszło szybciej niż bietce i być może mały Borysek będzie już z mamusią na świecie ja ci już dużo czasu ie daje dziś góra jutro urodzisz zobacz bietce przepowiedziałam że daję jej trzy dni i tego samego dnia urodziła

Aga-dobrze kojarzysz żelazo biore tylko te bóle brzucha i uczucie takie jagby mi coś po brzuchu8 jeździlo jak przy zatruciu tylko ze nic takiego nie jadlam i co drugi dzień tak mam:eek:

kurde nie wiem, narazie nic poza bólami się nie dzieje, czop tez mi nie odszedł. ostatni skurcz mialam o 12:20 i cisza tylko cały czas mnie ćmi brzuch i to tak dość mocno. zobaczymy, dzwoniłam do m przyjedzie wczesniej abym ja nie musiała prowadzić. zobaczymy. wolałabym aby mi mi odeszły wody wiedziałabym na czym stoję a tu dupa nei wiem czy to taki przedsmak czy to już . Ale z Igorem tez tak mialam pierwsze bole o 16 a urodziłam następnego dnia o 8:20 rano na porodówkę pojechałam o 3 w nocy to dopiero tam odszedl mi czop i przebili pęchcerz a do godz. 3 w nocy chodziłam po ścianach także mam nadzieję,że nie będzie powtórki.

12:42 następny skurcz jezu ze ja jescze pisze:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry