• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Znów się melduję jem śniadanko - położyłam się jeszcze spać :sorry:
JAk będzie sie coś działo to na pewno do gina zadzwonię teraz jest si
Anaber nie przejmuj się to normalne ja też się często zacinam a tym bardziej że już nic nie widzę :no: a ogólnie samopoczucie lepiej?
Bietka a Ty jak tam już lepiej czy nadal jesteś obolała ?
Wiolka ze ślubem już macie wszystko załatwione ?

reklama
Dziewczyny jaka jestem zadowolona znalazłam mieszkanie za 600 zł czynsz z odstępnym dwa pokoje trzymajcie kciuki teraz płacę 1100 zł prawie połowę taniej teraz się tylko z facetem dogadać oby się udało

Ostatnia edycja:
edytowalam liste cudownie teraz bedzie wygladac z takimi kochanymi buzkami:tak: anaber nie obijaj sie, my chcemy juz boryska poogladac:-)

marta staram sie trzymac, jem okolo 2500 kalorii dziennie, choc na urodzinach kawalek ciasta i dania zrobione przez mame tez jadlam oczywiscie:-p narazie od tygodnia waga stoi w miejscu wiec sie ciesze bo ostatnio przybieralam 0,5kg na tydzien

aga tak śpi, co 3 godz na jedzenie się budzi, niestety karmię i sztucznie naturalnie, na moim pokarmie wytrzymuje 1,5 godz. chyba mam zbyt rzadki :(
lekarz kazał dokarmiać sztucznym ... bo dziecko głodne, jutro mam wizytę położnej więc też pewnie zobaczy co i jak

bobo do szpitala jak pojedziesz rodzić, musisz mieć ze sobą wszystkie wyniki badań z usg, karte ciąży i inne wyniki - i oni sobie wzieli moje usg - i tam znaleźli z 12 tyg datę

martuś bolą szwy wewnątrz i rana źle goi się podczas takich upałów, sory za szczerość ale po prostu jest tam zbyt gorąco i piecze mnie
chodzić OK, leżeć OK, ale siedzieć prosto - ciężko :)

witaj evel nie znam Cię ale pewnie poznam jak doczytam - choć nie wiem czy dam radę wstecz was nadrobić

Ostatnia edycja:
Scoti w sumie też bym już chciała, jak oglądam fotki Bietki to zazdroszczę :tak: gdyby nie ten poród :eek:

Aga no to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Bietka no niby jest ze jak na piersi to co 2,5 godz. ale jak dziecko potrzebuje to na żądanie. Ja Igora karmiałam na żądanie i to wychodziło nawet do 10x dobę i więcej . a powiedz młody ulewa?? kurde bo mój Igor to masakrycznie ulewal jak sobie przypomnę :eek:

reklama
Bietka moj syn tez nie mogl najesc sie moim mlekiem,ale pamietaj ze im dziecko wiecej dostanie sztucznego mleka,tym mniej chetnie bedzie chcialo twoja piers..chociaz moje wychowaly sie na sztucznym mleku i wyrosly na duze,zdrowe i silne dzieciaki..chorob tez nie znalam ;),a glodzic dziecka nie wolno.
Scoti ale mnie to nie pobijesz w waga,z synem raz udalo mi sie przytyc przez 2tyg ponad 5kg :szok::zawstydzona/y:
a teraz nawet nie wiem,ale gl idzie mi wszystko w brzuch..chociaz i tak jestem duza,no ale ja przed ciaza mala nie bylam :-D:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry