Witam kochane
Bietko czyli jeśli chodzi o termin według OM to urodziłas 12 dni wcześniej :-) hahahhaha kurcze wiem ,ze kiedyś mi tłumaczyłas ale dlaczego liczyłaś według USG tak Ci lekarz kazal ?? bardziej wiarygodnie to wychodziło

?? Kurcze no ja się jakoś ogoliłam ale dwa raz się zacielam

i do teraz mnie boli w sumie nic dziwnego robiąłm to na wyczucie a chyba wczoraj go nie miałam

A lewatywe tez sama robiłaś

:-)?? czy w szpitalu?? ja mam ten zestaw do jednorazowej lewatywy enema. A wizyta na 17
Madlen ja tez tak robie niby śpię a jak wyjdzie to zaraz lapek w ruch idzie aby nie gadał ,ze cały dzien przed kompem nie siedze

hihihi
Evel witaj nie maiłyśmy okazji się przywitać w zeszłym tyg. więc Witam się ponownie w tym
Marta ja tez tak miałam,że jak siedziałam odpoczywalam,leżałam to młody szalał a jka chodziłam to nic, teakże to normalne, a teraz to już czuję wszystko jak chodze jak leże tak sie przepycha ze szok. No i niedoczytałam kurcze to nie dobrze ja bym dzwoniła do gina.
Musze jechać do sklepu jakieś zakupy zrobić cos na obiad, Igor ma teraz zamknięte przedszkole i ze mna w domku siedzi. Także tez już kompa nie będę miała tylko dla siebie buuuuuuuuu i tyle czasu. on to by chcial gdzies pojechac najlepiej na plażę ale ja nie cierpię plaży i piachu a poza tym bałabym się ,ze wielorybów nie wpuszcxają na plaze