• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber wszystkiego sie dziś dowiesz a swoją drogą to przecież każda kobieta ma inną wytrzymalość na bol a szpitale propagują akcje bez bólu i gdzie to jest?Ja sie pytam?! Żeby tyle robili co mówią ja jak dostałam skurczy to od 9 wieczorem do 4 rano i byłam przerazona bo zaczęły sie 3 maja i wtedy lekarze mieli wolne bo cesarki mieli roplanowane a u mnie sie zaczęło poza planem i bolalo jak cholera ale ja do samego pójścia na cesarke nie mialam wogóle rozwarcia i polożna mówila że nawet gdybym naturalnie miala rodzić to skończyloby sie cesarką bo rozwarcia nie było a skurcze co 5 minut:confused2:lewatywe też mialam w szpitalu ale na szczęście ostatni posilek jadłam o 17 więc za wiele tego jedzenia na szczęście nie było do wydalenia:-D

Madlen to była Nastki 6 albo 7 operacja w sumie nie wiem dokladnie bo przesatałam je już liczyć a na nożke 2 czeka nas jeszcze przed koncem tego roku operacja na kręgoslup i dopóki rośnie to powinna mieć co pół roku na kręgosłup ale wydłużyli jej ten czas że raz na rok żeby jej tak często nie męczyć i nie podawać narkozy co chwile

wiolka biedna ta twoja corcia..tyle razy pod narkoza..oby juz bylo po wszystkim ;)
u mnie tez byl problem z rozwarciem i jeszcze szyjka,bo za nic nie chciala sie skrocic :wściekła/y:,ale mysl ze moge miec cesarke wszystko przyspieszyla i 2porody naturalne :-D
ja na razie uciekam,zajrze pozniej bo mlody juz mi wstal,zaraz ide core budzic ,nakarmie dzieci i uciekamy do zanjomych :tak:
do pozniej :-)

Madlen oj tam odrazu niemożliwa :-)

ja tez narazie zmykam młody wstał, trza się zająć i ogarnąć, pranie wstawić :eek: i po zakupy jechac.

Jestem ciekawa co lekarz powie jak zobaczy moje krocze pociete przez maszynkę pomysli ,ze jakaś nienormalna jestem, sama się kalecze albo pomyśli,ze sama sobie poród chciaam odebrac :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry