• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka Igorek jest śliczny
Anaber to zdenerwowanie przejdzie, zbliża sie poród wielkimi krokami i to dla tego wszystko cię drażni, trzymaj się kochana

Ja juz uciekam mecz był fajny, ale czas spać
Dobrej nocy wszystkim
Buziaki

reklama
dzien dobry :-)
ja juz od ponad godziny nie spie..,ale czekalam az M.pojdzie do pracy,bo u nas dalej ciche dni,wiec nie mialam ochoty na niego wpasc :no::-D,to sobie grzecznie lezalam w lozeczku i udawalam ,ze spie..on za drzwi a ja na kompa :-D

witajcie kochane

madlen
- chyba coś przegapiłam, pokłóciłaś się z m ??? czujesz ruchy ??? :-)

anaber wizja położnej z maszynką i lewatywą zmusiła mnie do działań pod prysznicem... ale wtedy nie miałam jeszcze skurczy... :-D kochana trzymaj sie dzielnie, o której wizyta ???

ja dzisiaj musze ogarnac troche mieszkanie, m jedzie po wypis do szpitala, bo w soboty nie dają -

anaberku bo kiedyś pytałaś ... a propos suwaczka ... ja termin z usg miałam na dziś a z OM na 9 lipca, w książece zdrowia wpisali mi 39 tydz.

Witam się i ja źle się czzuję jak wam pisałam wczoraj że bardzo mnie boli brzuch tak bolał mnie całą noc, to nie jest zwykły ból brzucha jest po prawej stronie na dole nie mogłam w nocy się przekręcać ani zrobić siku teraz trochę lepiej ale jak nie przejdzie to dzwonię do gina i najwyżej do szpitala pojadę.
Madlen u mnie też dziś piękna pogoda przyjeżdżaj po trochę słonka
Evel witaj

Bietka tak mam ciche dni od wczoraj z M.,a ruchy czuje juz jakis czas..sa jeszcze slabe i rzadkie,ale sa..
a najlepiej to maluch sie rusza jak ide..nie wiem czemu..chyba lubi jak go/ja kolysze ;)
a jak Igorek ???..jest taki slodki,ze bym wysciskala..i ma takie fajowe pultaski ;D
Marta nie czekaj tylko smigaj do gina..jesli bol jest inny niz zwykle to nie ma na co czekac
u was upaly a nas deszcz :wściekła/y:,nie wiem jak my damy rade na wakacjach,jak trafimy na taka goraczke..obawiam sie,ze ja i dzieci nie wytrzymamy takiej goraczki..zwyczajnie odwyklismy,bo u nas taki upal byl cos okolo2tyg.a tak to caly czas chlodniej i deszcz

reklama
Madlen na razie przeszło więc oki ale jak zaboli to dzwonie przypuszczam przez co to było i chyba bolały mnie jelita . U mnie z małym jest odwrotnie jak siedzę i się nie ruszam albo kładę się spać to daje czadu a jak chodzę to w ogóle nie czuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry