• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Nadrobiłam Was

Anaber a kazał Ci coś brać na ten ból brzucha? I bardzo donrze zrobiłaś kochana - popieram mi też nikt jeszcze miejsca nie ustąpił a brzuch jak byk widać mało tego zawsze te babcie się wpieprzają tak mnie to denerwuje że masakra...

Wiolka to dałaś czadu tak późno od księdza – oni zawsze są milutcy jak im kase dasz. Co do teściowej to masakra my też sami wszystko płaciliśmy i nikt się nie wtryniał. Masz rację daj jej popalić !

Bietka a te stopy to nie jest normalne? Gdzieś o tym czytałam, a jaka ta położna porządku ?
Justi maluch u Babci mamcia szaleje

Bobo &&&&&&&&& miłego wypoczynku, co dobrego jadłaś w kfc? Szczerze mówiąc przeważnie jadę do MD a w kfc nigdy nie byłam; ciemny pasek mniej więcej tak jak Ty – w tym czasie. A pempka już nie mam jest wypukły,

Evel A gdzie się wybierasz nad morze? Nie martw się rozprawą bądź twarda mnie też to czeka 30 lipca ale z moją firmą.

Anisiaj ja kocham upały więc na razie mi nie dokuczają ani nogi mi nie puchną nic, tylko zauważyłam że jak chodzę nawet nie dużo to mnie stopy bardzo bolą. A u Ciebie samopoczucie jak ? Dobrze że między wami jest już Oki

Aga daj mi upału troszkę hi hi hi u nas po burzy w nocy zimno ok. 12 st

reklama
Marta glukoze da sie przezyć najważniejsze że masz za soba:-) Anaber no i dobrze trzeba uczyć wieśniaków manier kobiety w ciąży powinny mieć pierwszeństwo :tak::tak: Uciekam bo musze podejść do banku po drodze sluchajcie w końcu przyszla mi mniejsza część przelewu z zusu allleluja od początku maja:wściekła/y: mam nadzieje że reszta też dojdzie i później do gina Aga powodzenia na wizycie i mam nadzieje że mąż zdąży i dawaj znać co z tym mieszkaniem:-) zaglądne jak wróce

Martuś nic mi nie pomoze, nospa to już od 6 tyg. mi nie pomaga więc nie będe bez sensu jej łykac, a paracetomol jest za slaby a nic innego nie chcę brać musze sie poprostu przemęczyć, trudno taki nasz los. pozostało czekac i się modlić aby się zaczeło niebawem. Biore tylko magez, żelazo i witaminy falvit. nic więcej jak sie położe to juz nie wstanę dlatego mam motor w du....pie i zapierdzielam wszedzie i wszystko robię aby nie myśleć o tym.

Wiolka buraki w tym zusie jeda z nich nie miała by co do gara wlożyć to by wiedzieli jak to jest, mi odziwo osatatnie dwa miesiące przed czasem przelali, ciekawe jak z macierzyńskim bedzie hmmmmmmmm

Anaber to przesrane kurcze nic tylko przeczekać

A do mnie przed chwilą dzwonek zadzwonił otwieram a tam młody chłopak gadał tak szybko że nie mogłam zrozumieć o co chodzi wychaczyłam tylko że zbierają co roku na dzecii. A że ja gotówki przy sobie nie mam bo płacę kartą i tylko z badań mi zostało 4 zł to dałam to co miałam to nie chciał powiedział że za rok przyjdzie to mu wtedy dam za dwa razy. Ale widziałam na kartce bo trzeba było się podpisać że ludzie po 40 zł dawali. Ja jestem za jak najbardziej jak mam to zawsze dam.

a ja czekam na przesyłkę na tą moją nieszczęsną szczoteczkę, oczywiście nie przyznałam sie ze mi spadła, ale m był wyrozumiały i powiedzial naszczeście to stary grat i pewnie padła ze starości i można zamówic nową więc już nie czekalam tylko zaraz zamawiąłam :-) hihihi w sumie sam lubi myc elektryczną więc tez pewnie by cierpiał jakby nie było. Napisałam coś na grupie :tak:

Jestem znowu dziewczynki :)
Posprzątałam całą chatkę, aż mnie kręgosłup rozbolał, kurcze, ostatnio coraz częsciej mnie boli, chyba przez to że pracowałam w gabinecie głównie na stojąco, zresztą po drugiej ciąży już mnie czasem nieźle bolał...
We Wrocku ciemno jakby był wieczór i cały dzień grzmi, do kitu z taką pogodą, nic mi się nie chce ale dobrze że już wszystko porobiłam, obiadek zrobiony i mogę odetchnąć :biggrin2:
Marta- nad morze wybieramy się do Dąbek, do domków w ośrodku LAS PALMAS, wyślę linka
Dąbki - LAS PALMAS - komfortowe domki nad morzem

Mi się spodobało jak szukałam w googlach wpisując wakacje nad morzem z dziećmi... Bo wiadomo że już nie wybiorę jakiegoś miejsca przy dyskotekach czy głównym deptaku jak się ma dzieci, musi być spokój :) No i ważne jest że w tych domkach jest i łazienka i kuchnia, także można sobie gotować na miejscu a mając mega niejadka, który praiwe niczego nie lubi i drugie dziecko- mały odkurzacz to trzeba kombinować :P
Zapytam teraz jak laik, ale chyba mi wolno bo jestem tu nowa- o co chodzi z tą grupą??:biggrin2:

reklama
Evel a w jakim gabinecie pracowałas ?? ;-)

Martuś kwestia przyzwyczajenia, ja ogólnie nie lubię myć zębów :zawstydzona/y: wstyd wiem ale nie lubię tego robić ale to z lenistwa, i nigdy zwykła szczoteczką nie myłam tak jak sie powinno myć czy ruchy wymiatające pod kątem 45stopni nigdy nie zrobiłam tego poprawnie, a elektryczna zrobi to za Ciebie :-D i czuć ze te zeby sa gładkie. A do tego mi jeszcze często odkłada się osad od herbaty i zwykłą szczoteczka go nie usunie sie. A tak kupiłam sobie specjalną pastę do osadów taką co maja w gabineice i raz na jakiś czas sama sobie ściągam osad wląsnie szczoteczką elektryczną i nie zawracam du.........py kolezankom.

Evel
to taki zamknięty wątek gdzie mają dostęp tylko osoby zaproszone, myśle,że jak trochę z nami pobędziesz to tez takie zaproszenie otrzymasz. Przepraszam,że tak pisze prosto z mostu ale tam jest dużo naszych prywatnych rzeczy i nie chcemy aby wszyscy od razu mieli dostęp do tego. Tak uzgodniłyśmy na początku i tak robimy, więc odwiedzaj nasz częściej :tak: mam nadzieje,ze źle tego nie odbierzesz i nie uciekniesz od nas :) . Dodam,ze miejsce fajne na wypoczynek, mnie jakoś bardzej ciągnie w gory, morze już mi się przez 31 lat przejadło :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry