• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka chyba są dwa rodzaje ale nie jestem pewna; jedną mniejszą się bada po godzinie a tą większą po dwóch, mój gin tak zadecydował że tą większą dawkę dostałam - nie wiem czemu

Bobo-mi sie bardzo podoba Sandra też mi sie podoba ale jednak na pierwszym miejscu Julita Marta czyli pilaś tylko jedną dawke tej glukozy? mnie też to czeka:confused2: będę sobie mówiła że pije przeslodzoną herbate:-D z woda ci rozpuścila nie mogli ci więcej wody chlapnąć

Ostatnia edycja:
Ale dziś dużo piszecie dziewuszki,ale to dobrze mam co czytać!
Bobo gratuluje kopniaczków!!!
Ja na kolacje mam pizze,a wczoraj kaszaneczkę.
A moje najstarsze dziecię jest w OPEN ERA(czy jakoś tak) w Gdyni,ona w ogóle lajcikowo nie przejmuje się czy ją przyjmą na studia czy też nie.To ja denerwuję się bardziej!

A picie glukozy a fuuuj!!! Ja też miałam 75 g,średnia przyjemność,no i w ostatniej ciąży miałam cukrzycę ciążową i kułam się w paluchy do 6 razy na dobę.

Wiolka ja piłam jedną dawkę 75g i wyszło tego cały kubek to tak jakbyś rozrobiła sobie na gęsto cukier puder i wypiła :baffled:
6mamo może i lepiej że córa się nie denerwuję na pewno się dostanie bo z tego co pisałaś miała dobre wyniki :happy2:
Bobo czujesz już kopniaki ? chyba mi to umknęło :zawstydzona/y:

6mamo-podziwiam cie o tej godzinie skąd ty bierzesz na to sily?:szok: a córka może po prostu nie pokazuje po sobie że sie denerwuje? A gdzie Anaber? Marta-kojarzy sie srednio ale jak trzeba to trzeba ale to badanie tylko raz sie robi?Jeśli wyjdzie wszystko wporządku koleżanka mi mówila że można dolać sobie kwasek cytrynowy albo cytryne wcisnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry