• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Słodkich snów dla wszytkich
nie było mnie gdyż miałam odwiedziny rodziców a potem teściów
chyba powoli czuje się zmęczona i dość odwiedzin na najbliższe dni, chce pospac w dzień z małym i odpoczac

Igor ma właściwy poziom Bilirubiny, dzwonilam do szpitala co potwierdziło tylko tezę ze położna jest pier......

M mnie wku... Chce mi się płakać jak on mówi ze jest zmęczony. Ku... Ja jestem wypoczeta...

Ehhhhhh do jutra ;-):-)

Bietka jak moge ci coś doradzić to śpij jak dziecko śpi wiem że chcesz ogarnąć dom ale jak będziesz wykończona to i będziesz miała brak nastroju zdenerwowana a po co mi tak wszyscy zawsze mówili jak jesteś zmęczona to prześpij sie póki dziecko śpi bo jak sie obudzi to nie będzie czasu ani na spanie ani na nic a sprzątanie nie ucieknie:-)a po co masz sie męczyć to zadzwoń do tej nwiedzonej polożnej i jej powiedz żeby sie słomą wypchala i więcej sie u was nie pokazywała:tak: Dobranoc kochane

Oj moje kochane widzę że u każdej coś:sorry2:
Bietka hormony ci szaleją
Anaber to już nie długo mam nadzieję
Wiola krzywą cukrową robi się tylko raz i lekarz decyduję jaką czy 50g czy 75 ja też mam 75g i u nas można sobie wcisnąć cytrynę
6 mamo jeszcze ciasto o tej porze podziwiam cie że tak wszystko ogarniasz jak ty to robisz
Bobo Marta dobrej nocy
tez uciekam buziaki dla wszystkich

Aga ja wzięłam się za to ciacho by za wiele nie myśleć:-(.Już za momencik będę wyciągała z piekarnika.
Bietka ja jak miałam maluszka w domku,to olewałam sprzątanie,tylko kładłam się lulku jak dzidzia spała.

A tak poza tym ja też już się pożegnam - Dobrej Nocy dla Was !!!

Dzień dobry wy pewnie jeszcze śpicie my teżbyśmy spały gdybym nie musiala do krk jechać wstałyśmy jemy śniadanie i 9 wychodze małą odstwawić do teściowej:wściekła/y: ciekawe co mi nowego powie bo widzi że jej sklep omijam szerokim łukiem jak na zakupy chodze a dziś musze isć:confused2: na szczęście to ostatnie usg więc nie będziemy musieli już więcej jej prosić o zostanie z nastką:tak: mam nadziejej ze mi bardzo nie dopraży:sorry: milego dnia napisze smska jak będe już po badaniu czy ten mój wiercipięta pleć ujawni :-) Bietka a ty sie dziś wyśpij i tyle;-)

dzien dobry laleczki moje :)
pospalam sobie dzis wyspalam sie bo burzy nie bylo wiec mialam spokojna nocke :)
wiolka trzymam &&&&&&&& za wiyte i daj znac zaraz po wizycie:)
milego dnia laleczki:)
anaberku wszystkiego najlepszego Kochana, zdrówka, spelnienia marzen, niech Kochana kazdy dzien bedzie dniem szczesliwym dla Ciebie :)
images

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)

Bobo bardzo dziekuje :* tort superowy hehhehe zaraz będe robić kawkę i sobie zjemy po kawałaku :-D:tak:

Wiolka za wizytę &&&&&&&&&&&&& niech ten mały szkrab pokaże co ma między nóżkami :tak:

Bietka cieszę się ,ze badania Igorka w normie, jednak matka ma instykt i wie czy sie krzywda dzieje, a z m widzisz czasem mają takie rzuty. Co zrobić kurcze raz nas wspierają a raz dobijają.

Ja tez pospałam, mój m to jest aparat ale jest kochany i wyrozumiały, zobaczymy jak bedzie po porodzie hehhehee: wczoraj go opierdzieliłam wieczorem i to tak dość mocno,myślałam,ze będzie obrażony tak jak zawsze a ja to miałam gdzieś a on o 00:01 w łózku mi wyciąga prezent ja już na pół przytomna i składa mi życznie, popłakałam się ,ze taka jędza jędza i sie wyżywam to powiedzial tylko,ze rozumie bo wie,że mi ciężko i przetrwa jeszcze te dwa tygodnie:rofl2:

Ja dzis jadę na 13 do szpitala na spotkanie z anestozjologiem w sprawie zzo, bo tylko po takim spotkaniu jest możliwość otrzymania znieczulenia, i tak nie mam co robić to chociaż sie poruszam i posłucham kogoś mądrego :rofl2::laugh2: i przy okazji wezmę aktualną liste rzeczy potrzebnych, zobacze czy mam już wszystko i jak nie będzie rodzących to wejdę na porodówkę oswoić się z nią:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziendobry:-)

od paru dni zostaje obudzona pozadnymi kopniakami o wczesnych porach...., chyba nie bedzie drugiego spioszka ktory najchetniej by spal do 10 jak Mya.....

anaber
Wszystkiego co najlepsze kochana!!! moze dzidzius zdecyduje sie wyjsc w urodzinki mamy:-)

bietka oj tak dziewczynki maja racje ja tez spalam razem z mala szczegolnie po ciezkiej nocy, a jak sie komus pozadek nie podoba to niech sam posprzata

wiolka czekamy na wiesci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry