wiolka23
Fanka BB :)
Ja jak byłam na pierwszym usg genetycznym to wtedy mi pokazali dziecko w 4D i dali zdjęcia wiec teraz też szkoda mi kasy najważniejsze że mala jest zdrowa jestem spokojna wiem jak wygląda w 4D więc wole malej kupić pościel do łóżeczka albo kombinezon na zimie i 2 dresiki:-)

byłam u anestezjologa spisal dane, przeprowadził wywiad ale sie okazalo,ze taki wywiad musi byc przeprowadzony nie poźniej niż 7 dni przed porodem, w sumie według termin OM mam czas ale gdybym zaczeła teraz na dniach rodzić to i tak nie dostanę bo musi minąc 7 dni jakieś głupie zasady mają.
kurde a tak nie chciałam mieć gościn w domu już buuuuuuuuuuuuu przychodza na ciasto i kawe ale co zrobić dzwonili z życzeniami to wypadałao zaproponowac kawę.
super 
Marta ja tez tak uważam ale lakarze znaleźli sposób żeby kase wyciągać od przyszłych rodziców:-)
wieczorem jedziemy do mojej nawiedzonej ciotki bo wszystkim rozdaliśmy zaproszenia ale ją zastać wiecznie ma jakieś wymówki
i później chyba do koleżanki po przepisy na ogóreczki :-)a jutro o 11 mamy gości do nastki przychodzi kolega z przedszkola