• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hejka dopiero jestem, juz mam dosyc imprez podziekuje bardzo. Ogolnie w zeszlym roku robilam spora impreze bo konczylam 30 i teraz w nie mialal ochoty nic robic bo nie mam na to sily. Ale ,ze wczoraj przyszla do nas jedna siostra mojego m i sie w sumie wprosila. I powiedziala,ze przyjda o 19 bo ja nikogo nie zapraszalam wiec sobie pomyslalam no dobra to przyjda pewnie z czyms no to kupilam ciasto u sowy, owoce, wydalam 150zl i nie dostalam nawet zlamanego kwiatka. Wiecie co nosz kur.......wa mac szczyt. Przyjsc do ciezarnej w sumie sie wprosic i przyjsc z pusta reka. I powiedzialam mojemu m ze to mogla zrobic tylko jego siostra. Ja nie jestem chciwa na prezenty alez kur......wa. Wiec wydalam kase i mam tone sprzatania. Tyle z moich urodzin. Dodam ze ja nigdy do nikogo z jego siostr nie poszlam z pusta reka. Zrobilo mi sie tak przykro. I to zawsze byly skladki bo to one wybieraly sobie prezenty i bylo zawsze skladka po 50zl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry