reklama

Nasze sprawy...

Agus za tydzien w niedziele o 14.30 juz bede wysoko wchmurach :-D
Martus my zylismy i zyjemy w czworke z1wyplaty..w pl.nie przelewalo sie ,ale rade dalismy..tutaj jest lepiej,chociaz kokosow nie ma..
wy tez dacie rade,jak sie postaracie :tak:,a zostawic takiego maluszka...trzeba miec odwage..jesli mama moze zajac sie od wrzesnia,to co przez te 4mie.? zlobek,opiekunka..jak dla mnie odpada,bo dziecko jest za male..serce by mi peklo..mam nadzieje,ze ten twoj durny maz (sorki za okreslenie) dostanie olsnienia i mu serce zmieknie jak sie smyk urodzi i pozwoli ci siedziec w domu :tak:
Bietka jak juz szwy sciagna bedzie lepiej :tak:
a ja sie dzisiaj ogolilam,wypachnilam,polezalam z maseczka,pozniej zogorkami na oczach..czuje sie jak nowo narodzona.:-D
musze ruszyc tylek do polskiego sklepu,bo nie mam chleba,wedliny..w lodowce pustki..a chce mi sie jak psu szczekac..,caly czas pada..po buty tez nie poszlam..achhh..nie lubie takiego dnia,jak pogoda krzyzuje mi plany :wściekła/y:

reklama
u mnie w lodowce pingwiny w hokeja graja wiec same wiecie co w niej jest hihi
wiec tak pyrki zaraz pokroje w plastry i uloze i tak sobie mysle ze podmaze razem papryke cebule i kuraka i na to posypie i pozniej znow pyry na to i znow ten moj miks czyli kurak cebula i papryka i na to ser zotly. nic wiecej nie mam:( nawet jajek nie mam hihi. musze biedronke jutro napsc hihi:)

Wiola nie przesadzaj to jest tylko jakieś 60 km ja jestem z Oświęcimia:)))))))))
Madlen fajnie odpoczniesz:) a czasem dobrze zrobić sobie taki dzień dla siebie
Bobo dziewczyny mają rację do zapiekanki wszystko co masz pod ręką:)
Dzoana to też jest inna sytuacja jak sie ma jedną wypłatę tylko na kredyt rachunki i czynsz a z drugiej się żyję

Aga wiem że nie jest az tak daleko tylko ze oni w krk kończa prace o 17 a jak dzwonił to mówil ze ze tam chyba o 18 skoncza zeby juz tam jutro specjalnie jechac nie musielii musza przyjechac do huty na baze firmówke odstawić a swoje samochody zabrać więc napewno będzie później:tak: Bobo-możesz nic sie nie stanie mozesz razem piec

Ostatnia edycja:
Bobo, będzie dobrze:tak:
Aga, no u nas właśnie tak jest, że jedna idzie na rachunki, a z jednej się żyje. Poza tym nie chciałabym, żeby M robił na 10 etatach, bo dziecku dla dziecka też jest ważny kontakt z ojcem. Na razie się tym nie przejmuję, bo nie zapowiada się by miała nam się rodzina powiększyć:-(

Bobo moj maz zawsze mowil,ze im mniej jedenia wlodowce tym lepsze obiady robie..to co mialam wrzucilam do gara,zalaczyla sie moja fantazja i wyszlo z tego takie danie,ze palce lizac :-D
twoja zapiekanka tez bedzie smaczna ;-)
ja dzisiaj robilam ogorkowa,miala byc wczoraj,ale ze mialam lenia,to jest dzisiaj :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry