• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosienku to zapisz sie gdzies na miejscu i chodz tylko na usg a do niego dojezdzaj,
Ja do swojego gina mam tez okolo 50km i juz mi zapowiedzial ze jak mi sie uda to co tydzien musi mnie zobaczyc zeby kontrolowac wszystko aby to cholerne zatrucie ciazowe sie nie pojawilo,a od jutra zmieniam sposob zywienia niech ten moj organizm oczyszcza sie z toksyn jeszcze przed fasolka

Gosiulek, jestem zadowolona. Farbka konturowa jest dużo gęstsza od tych wypełniających i nią nie wypełnisz dobrze środka obrazka. A jaki masz problem z konturową?

DZonka one są fajne szczególnie na oknach super to wygląda, a ten słoiczek normalnie będziesz myc wodą czy nie wolno ? o 4 rano masakra jakaś ja bym chodziła jak zombi chyba hi hi hi ale jak trzeba to trzeba

- ide sobie bułkę z powidłami zrobić ;-)

Marta u nas jest super pogoda,a jutro ma być jeszcze ładniej i cieplej,bo słonecznie i około 24 st.A co do bączków,to właśnie możesz iść do łazienki,co?
Dzoanko oczywiście może być tak jak proponujesz,ale czy ja będę umiała to nalepić na słoik.A wzór ,no sama nie wiem zdaję się na twój gust.Tak by można było tym ozdobić słoik do kawy.
Małgosiu jeśli takie jest dobre dla ciebie rozwiązanie,to ja się cieszę!!!

Dziewczynki w środę chyba pójdę do fryzjera obciąć i przefarbować swoją szczecinę na głowie.Mam jasną karnację,prawie bladą i zastanawiam się czy platynowe pasemka czy marchewkowo-rudy palnąć na całą łepetynę.

Marta, ja normalnie myję wodą z płynem. Nie wiem jak by się to zachowało w zmywarce, ale zmywarki nie mam, więc nie spróbuje. Dla mnie te farbki to super sprawa:tak:
Gosiulek, u mnie ładnie wychodzi, w miarę. Ale ja nawet ładną kreskę na oku robię eyelinerem:-D Kwestia wprawy. Te farbki mają cienką końcówkę, więc nawet dobrze mi się tym maluję. Najgorzej jak farbka sie kończy, to trzeba mocno cisnąć i kreska nie jest wtedy idealna:-(
Szóstkowa Mamo, spokojnie dasz sobie radę. To ładnie się od folii odkleja i później przyklejasz na słoik:-) To taka forma naklejki. Pokaż mi słoik to coś wymyślę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry