• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

marta piesek super, grzeczna jest , nic małemu nie robi, pierwsza za to wyczuje jak mały zrobi kupę :-D jak karmię to podejdzie i poliże Igorka po ręce - słodka jest ;-) jestem z niej dumna ;-)
póki nie mogę prowadzić samochodu to m jedzie do lasu - myślę, że w tym tygodniu spróbuje już wsiąść do auta :tak: du.... nie boli. Niesamowite ... myślałam, ze ten ból nigdy się nie skończy a tu proszę :-D:cool2:

dzoanka patrzę na twój suwaczek... i co naprawdę straciłaś 0 kg na tej diecie ?

6 mamo będę czekać na zdjęcia nowej fryzurki :-) walnij rude :tak:

SŁODKICH SNÓW KOCHANE LASECZKI :-) żegnam się

PS ja mam pierwsze dziecko ale popieram Was drogie mamy, nie można zbytnio chuchać na dziecko... :blink:

reklama
Bietka, niestety na wakacjach sobie pofolgowałam i na razie mój organizm broni się ze wszystkich sił, żeby nie zniknął ani kilogram:zawstydzona/y: Ale jutro potraktuje go siłownią i pewnie w końcu zmięknie:-D Ale nie odpuszczę, dopóki nie zobaczę na wadze 65kg:wściekła/y:
Ja już zmykam spać, bo jutro nikt za mnie nie wstanie. Do juterka, buziole:-)

jestem :)
wlasnie wrocilismy:) bylismy u mojej kuzynki bo jest niedaleko poznania z mezem i dziecmi nad jeziorkiem wiec pojechalismy ich odwiedzic. pogoda byla super:) pojadlam grila odpoczelam poplotkowalam ogolnie super dzien:)
prosze o skrota:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry