• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobofrutek wlasnie myslalam zeby zakupic sobie te testy tylko kompletnie nie wiem jak sie je robi gdzies w necie czytalam ze od ktoregos dnia cyklu i przez iles tam dni,ale co i jak to nie wiem.
Aga wiem ze najlepiej odpuscic wszyscy tak mowia,ale ja nie dam rady,ja musze szybko zajsc w ciaze bo po pierwsze wiek mnie goni 36lat`a po drugie psycholog i zreszta ja sama tak uwazam ze to jedyny sposob zebym sie pozbierala po odejsciu mojej coreczki.

Jestem teraz dopiero jak wam pisałam odwiedziła nas kuzynka po raz pierwszy byli u nas chcieliśmy ze na noc zostali ale stwierdzili że problrmu robić nie będą wolalabym żeby sotali a nie po nocy jeździli mam nadzieje że spokojnie dojadą Nastka sie wyszalała ja padnięta zaraz uciekam spać ale zadowolona dziś dawno sie nie widziałyśmy a nagadac sie zawsze nie mozemy moja kuzynka a jak siostra jest dla mnie:-) Jeśli chodzi o baldachim to ja mam zamiar kupić komplet pościeli tzn owleczki na poduszke poszwe na pościel osłona na lóżeczko na szczeblki na cale i moskitiera którą zaslonie cale łózeczko jak mala będzie spała żeby jej owady mi nie terrozryzowały u mnie w sklepie taki komplet 120zł więc nie drogo;-)umyślalam sobie moskitiere i będe mieć osobiście pościeli do wózka nie kupuje uważam to za zbędne ale śpiworek na zime do wózka mam gdzieś po nastce musze znaleść i to jest dla mnie świetna sprawa uważam że praktyczniejsze od pościeli ale każdy ma swoje zdanie kochane ide spać bo jak sie tak będe co noc hartować to na swoim weselu o 22.00 będe na stolku spała jak tyle nocek wcześniej zarwe:-D Dobranoc

Witam sie z rana, ale miałam dzisiaj dziwne sny i kilka razy sie budziłam. Ale zazwyczaj tak się dzieje jak mam pierwszą jedynkę.
Postaram się Was podczytywać w ciagu dnia.
Miłego dnia Kochane:-)

witajcie Kochane :)
nie było mnie w weekend ale nie miałam dostępu do neta coś nam padło i nie mogłam nic zrobić i teraz mam okropne zaległość :( ehć
wczoraj mieliśmy ładną pogodę i pojechaliśmy nad morze było cieplutko i dużo ludzi :)
dzisiaj mamy też ładną pogodę wychodzi słoneczko Ola jeszcze śpi w sumie wstała już o 6 ale zjadła śniadanko i zasnęła jeszcze więc ja chwilkę piję kawę i przeglądam co się działo jak mnie nie było.
a co tam u was ??

Ja też się witam po weekendzie, jak pisałam byłam u przyjaciółki w Oleśnicy, troszkę się oderwałam od wszystkiego :)
Tęsknię już bardzo za dziećmi, codziennie z Nimi rozmawiam przez telefon ale Oni są tak zajęci że nawet Im się nie chce tak codziennie gadać z mamuśką :-D
W piątek namalowałam sobie obraz i dosycha już na ścianie :) namalowałam jezioro, żaglówki i las w tle... Chyba wakacji mi potrzeba :p
Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
gosiulek później zrobię fotę i wrzucę bo wisi w innym pokoju a ja jeszcze w łóżku siedzę z laptopem na kolanach i kawką się dobudzam i nie chce mi się teraz ruszać :biggrin2: a powiedz mi, jak tu się zdjęcia dodaje bo jeszcze do tego nie doszłam? :)
Z dentystą mam podobnie, mam ósemki do wyrwania, przypominam sobie o tym tylko wtedy, gdy któraś zaczyna mnie boleć, gdy nie boli odkładam to na potem a później cierpię z bólu... Więc pewnie powinnaś pójść w środę, ale wiem jak to jest z własnego doświadczenia... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry