• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobofrutek wlasnie myslalam zeby zakupic sobie te testy tylko kompletnie nie wiem jak sie je robi gdzies w necie czytalam ze od ktoregos dnia cyklu i przez iles tam dni,ale co i jak to nie wiem.
Aga wiem ze najlepiej odpuscic wszyscy tak mowia,ale ja nie dam rady,ja musze szybko zajsc w ciaze bo po pierwsze wiek mnie goni 36lat`a po drugie psycholog i zreszta ja sama tak uwazam ze to jedyny sposob zebym sie pozbierala po odejsciu mojej coreczki.

Jestem teraz dopiero jak wam pisałam odwiedziła nas kuzynka po raz pierwszy byli u nas chcieliśmy ze na noc zostali ale stwierdzili że problrmu robić nie będą wolalabym żeby sotali a nie po nocy jeździli mam nadzieje że spokojnie dojadą Nastka sie wyszalała ja padnięta zaraz uciekam spać ale zadowolona dziś dawno sie nie widziałyśmy a nagadac sie zawsze nie mozemy moja kuzynka a jak siostra jest dla mnie:-) Jeśli chodzi o baldachim to ja mam zamiar kupić komplet pościeli tzn owleczki na poduszke poszwe na pościel osłona na lóżeczko na szczeblki na cale i moskitiera którą zaslonie cale łózeczko jak mala będzie spała żeby jej owady mi nie terrozryzowały u mnie w sklepie taki komplet 120zł więc nie drogo;-)umyślalam sobie moskitiere i będe mieć osobiście pościeli do wózka nie kupuje uważam to za zbędne ale śpiworek na zime do wózka mam gdzieś po nastce musze znaleść i to jest dla mnie świetna sprawa uważam że praktyczniejsze od pościeli ale każdy ma swoje zdanie kochane ide spać bo jak sie tak będe co noc hartować to na swoim weselu o 22.00 będe na stolku spała jak tyle nocek wcześniej zarwe:-D Dobranoc

Witam sie z rana, ale miałam dzisiaj dziwne sny i kilka razy sie budziłam. Ale zazwyczaj tak się dzieje jak mam pierwszą jedynkę.
Postaram się Was podczytywać w ciagu dnia.
Miłego dnia Kochane:-)

witajcie Kochane :)
nie było mnie w weekend ale nie miałam dostępu do neta coś nam padło i nie mogłam nic zrobić i teraz mam okropne zaległość :( ehć
wczoraj mieliśmy ładną pogodę i pojechaliśmy nad morze było cieplutko i dużo ludzi :)
dzisiaj mamy też ładną pogodę wychodzi słoneczko Ola jeszcze śpi w sumie wstała już o 6 ale zjadła śniadanko i zasnęła jeszcze więc ja chwilkę piję kawę i przeglądam co się działo jak mnie nie było.
a co tam u was ??

Ja też się witam po weekendzie, jak pisałam byłam u przyjaciółki w Oleśnicy, troszkę się oderwałam od wszystkiego :)
Tęsknię już bardzo za dziećmi, codziennie z Nimi rozmawiam przez telefon ale Oni są tak zajęci że nawet Im się nie chce tak codziennie gadać z mamuśką :-D
W piątek namalowałam sobie obraz i dosycha już na ścianie :) namalowałam jezioro, żaglówki i las w tle... Chyba wakacji mi potrzeba :p
Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
gosiulek później zrobię fotę i wrzucę bo wisi w innym pokoju a ja jeszcze w łóżku siedzę z laptopem na kolanach i kawką się dobudzam i nie chce mi się teraz ruszać :biggrin2: a powiedz mi, jak tu się zdjęcia dodaje bo jeszcze do tego nie doszłam? :)
Z dentystą mam podobnie, mam ósemki do wyrwania, przypominam sobie o tym tylko wtedy, gdy któraś zaczyna mnie boleć, gdy nie boli odkładam to na potem a później cierpię z bólu... Więc pewnie powinnaś pójść w środę, ale wiem jak to jest z własnego doświadczenia... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry