• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja jem śniadanko dziś znów mi plecy i biodra w nocy dały znać masakra spałam z rogalem i dupa.
Bobo ja Ci dam karniaka he he he :-p pas ciążowy super mi się sprawdza mam od początku go i rewelka

Elfie miłego odpoczynku

Evel dzieciom nic złego nie będzie, wiem że tęsknisz… Tobie przyda się też odpoczynek – maseczka na twarz zrób sobie pazurki i odpoczywaj. Obraz śliczny

Dzonka miłego dnia w pracy mi też się śniły głupoty że wuja odkurza dywan ha ha ha

Gosiulek ja też kocham obrazy Czaje się na taki jeden ręcznie malowany

Wiolka współczuje Ci tych gości non stop. Fajnie jest jak są ale czasami to męczące

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek kobietki

u mnie pogoda sliczna ,tak naprawde drugi sloneczny dzien od poczatku lipca.eh ta belgijska pogoda...
Gosiu jak zab nie boli to moze do srody wytrzymasz,oby nic sie nie zaczelo dziac...
Evel obraz piekny,pomysl moze warto wrocic do malowania i zorganizowac jakis wernisaz.masz talent kobieto :)
wczoraj w nocy spac nie moglam,poczytalam o tych testach ovulacyjnych i zamowilam sobie,mam nadzieje ze dadza dobry efekt hehe
Uciekam na zakupy ....milego dzionka babeczki

Cześć dziewczynki :)

Borys coś marudny dzisiaj, najlepiej to przy cycu mu, ale ja jestem twarda i odkładam go do łóżeczk aze smokiem :) heheh teraz jak się obudzi to idziemy na spacer i jakies zakupy zrobić.

Gosiulek to dobrze,ze zab nie boli myślę ,ze spokojnie możesz poczekac do środy obserwuj na co dokładnie reaguje lekarzowi bedzie łatwiej :)

Evel obraz ładny :tak:

Bietka na spacerku spoko to już był drugi spacerek także ok ja ogólnie dobrze się czuje, od wczoraj tylko mocniej boli mnie brzuch i zaczełam troche mocniej krwawić. a tak poza tym to ok. Dupa już nie boli a to priorytet. Powiedz mi kochana długo krwawiłas po porodzie??

Bobo a na co polujesz w tym lidlu ??

Marta no niestety w ciazy wszystko boli taki urok wszystko przeszkadza ale musze Ci powiedziec ze mnie rogal ratowął życie wszedzie z nim jezdziłam nawet jak jechaliśmy gdzieś na jedna noc. nie mogłam zasnąć bez niego.

Anaber ha ha w końcu to facet gdzie ma być mu lepiej jak nie przy cycku :-p
Aga gdyby nie ten ból było by super :tak:
Kinga zazdroszczę pogody u nas chłodno choć słońce świeci
Lecę do drogerii bo trochę rzeczy mi sie pokończyło :szok:

My wrócilyśmy bylam poplacić rachunki w banku:confused2:to jest akurat mniej lubiana część wyjścia z domu przezemnie i w przedszkolu oddać książeczke bylyśmy dzieci sie na Nastke rzucily :-Du nas gorąco musze sie brać za sprzątanie kupilam sobie glukoze na jutro zaraz pranie wstawie i stos garów po wczorajszych gościach:sorry2: Bietka-jakoś tak ostatnio mi sie te dni układają że na wysokich obrotach funkcjonuje maluszek rośnie zachwilke już będzie z mamą na spacerku gaworzył:tak: Aga dziś nie mam weny na gotowanie ale na szczęcie mam od wczoraj rosół i od soboty barszczyk czerwony w lodówce a na drógie danie zrobie szparage z bulką tarta i maselkiem i jajko sadzone szparage musze iść do ogórka zerwać nie mam siły sie dziś produkować:-)

Cześć dziewczynki!! ;-)

Złapałam neta w domku więc postanowiłam Was odwiedzić :-) Troszkę czasu zajęło mi nadrabianie, napisałam posta i... laptop się przegrzał i się wyłączył :angry:

Wiolka ja też miałam takich gości, tyle że moi niestety zostali na noc. Bezczelnie stwierdzili, że ich nie stać na taksówkę, a przecież ich nie wyrzucimy z domu!! Zasnęli na łóżku, my na podłodze! a mąż koleżanki tak zaczął chrapać, że szok!! Powiedziałam koleżance, że nie zasnę na co ona nie przesadzaj i zasnęła jak dziecko!! Razem z mężem byliśmy tak wkurzeni, że szok nie wiedzieliśmy co robić! W końcu położyliśmy się na podłodze w garderobie a mąż koleżanki zaczął sadzić soczyste bąki, aż się ściany trzęsły!! Jakoś zasnęliśmy!

Drugim razem przyszli inni znajomi, zabalowali i również nie śpieszno im było do domu. Zasnęli u nas na łóżku, nam została podłoga.Rano narzekali, że mamy niewygodne łóżko,poduszki... Za to podłoga była za.jebiście wygodna!! :angry:

Dzoanka fajne rzeczy tworzysz!! :-) A powiedz mi co to jest to w tym słoiku? To lemon coś tam :-D

Kinga witaj!! Smutna ta Twoja historia....:-(Szkoda, że @ przyszła. Będziemy się razem wspierać. U mnie to już rok starań...

elfie zazdroszczę Ci tych wypadów nad morze ;-)

No i więcej grzechów nie pamiętam....

reklama
hejka
ja juz od rana na nogach,ale czasu na kompa brak
sorry2.gif

sprzatam,piore,odkladam rzeczy,ktore bierzemy,patrze co jeszcze dokupic..
najgorsze to,ze u nas pada i taki spiacy dzien..najchetniej walnelabym sie spac
laugh.gif

pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
biggrin.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry