MartaSx
mama Oliwierka
jestem i ja jem śniadanko dziś znów mi plecy i biodra w nocy dały znać masakra spałam z rogalem i dupa.
Bobo ja Ci dam karniaka he he he
pas ciążowy super mi się sprawdza mam od początku go i rewelka
Elfie miłego odpoczynku
Evel dzieciom nic złego nie będzie, wiem że tęsknisz… Tobie przyda się też odpoczynek – maseczka na twarz zrób sobie pazurki i odpoczywaj. Obraz śliczny
Dzonka miłego dnia w pracy mi też się śniły głupoty że wuja odkurza dywan ha ha ha
Gosiulek ja też kocham obrazy Czaje się na taki jeden ręcznie malowany
Wiolka współczuje Ci tych gości non stop. Fajnie jest jak są ale czasami to męczące
Bobo ja Ci dam karniaka he he he
pas ciążowy super mi się sprawdza mam od początku go i rewelkaElfie miłego odpoczynku
Evel dzieciom nic złego nie będzie, wiem że tęsknisz… Tobie przyda się też odpoczynek – maseczka na twarz zrób sobie pazurki i odpoczywaj. Obraz śliczny
Dzonka miłego dnia w pracy mi też się śniły głupoty że wuja odkurza dywan ha ha ha
Gosiulek ja też kocham obrazy Czaje się na taki jeden ręcznie malowany
Wiolka współczuje Ci tych gości non stop. Fajnie jest jak są ale czasami to męczące
Ostatnia edycja:

to jest akurat mniej lubiana część wyjścia z domu przezemnie i w przedszkolu oddać książeczke bylyśmy dzieci sie na Nastke rzucily
Bietka-jakoś tak ostatnio mi sie te dni układają że na wysokich obrotach funkcjonuje maluszek rośnie zachwilke już będzie z mamą na spacerku gaworzył